به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛ مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: 281 کارخانه مواد غذایی در استان وجود دارد که از این تعداد 154 کارخانه فعال و 127 کارخانه غیرفعال است.
مجتبی رئیسی افزود: سال گذشته از 232 واحد از کارخانجات استان 122 واحد فعال و 110 واحد غیرفعال بودند.
وی ادامه داد: شهرستانهای گرگان، آققلا و بندرگز بیشترین تعداد کارخانجات را دارند و بیشترین تعداد کارخانجات مواد غذایی استان مربوط به فرآوردههای لبنی، فرآورده های گیاهی و واحدهای آرد و غلات است.
انتهای پیام/ ص