سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بسته اینستاگردی:

وزیر ارتباطات در اتاق گریم/ تصویر کودکی لیلا اوتادی/ علی مسعودی در کنار دوستان قدیمی اش

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با گسترش فضای مجازی و وجود شبکه های اجتماعی فراوان، این روزها هنرمندان و ورزشکاران برای ارتباط تنگاتنگ با هوادارانشان از جزئیات زندگی خود و یا مسائل روز عکس گرفته و آن را به اشتراک می گذارند.
بسته اینستاگردی امروز باشگاه خبرنگاران هم قصد دارد گلچینی از پست های به روز شده هنرمندان و ورزشکاران را در اختیار شما کاربران قرار دهد.

پرستو گلستانی نوشت:
مردم از انگیزه های شما و صداقت شما و اهمیت رنج هایتان جز با مرگ شما متقاعد نمی شوند.
 آلبر کامو


لیلا اوتادی با انتشار عکسی از دوران کودکی اش نوشت:
سه سالگیم.


علی مسعودی نوشت:
سلام دوستان جان.بيست و هشت سال پيش ما چهارنفر توي يك كلاس و ميزآخر كلاس رو آتيش ميزديم .هادي و احمد و نيسان. اون بزرگوار هم آقاي اسماعيل پور ديير عربي ما بود .قدر روزاي خوب زندگيتون رو بدونيد عمرا زود مي گذرن .جالبه به قدري ما دانش آموزاي خوبي بوديم هر چهارتامون رو شناخت و گفت مگه ميشه شماها رو فراموش كرد ما همچين دانش آموزايي بوديم .واسه سلامتي تمام معلماي ايران زمين كه حق به گردن همه ماها دارند صلوات.


احمد عابدزاده نوشت:
متاسفم كه ميبينم يك خبرگذارى رسمى كه زير نظر سازمان تبليغات اداره مى شود مجددا از نقل من مصاحبه منتشر كرده است و ضمن تكذيب بايد از مسولان اين خبرگذارى و ساير رسانه ها بخواهم جلوى خيال پردازى كارمندان خود را بگيرند.


واعظی نوشت:
دیشب در اتاق گریم صدا و سیما در حال آماده شدن برای حضور در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما.


امیر جدیدی:
منوچهر خان چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی؟


تینا آخوند تبار نوشت:
 اگر ذهن من، بتواند تصورش کند و قلبم باورش کند، حتما می توانم به هر آنچه می خواهم دست یابم.


احمد مهران فر نوشت:
استاد گرانقدرم دكترسعيد كشن فلاح
ديروز از بين ما رفتي
افتخار ميكنم كه سالها در دانشكده هنر هاي زيبا شاگردت بودم
يادم هست مي گفتي من غم بچه هايي كه دانشگاه قبول نمي شوند را نمي خورم
من براي آنها كه قبول مي شوند غمگينم چون سرنوشت رنج آوري از دانستگي و سرخوردگي از رسيدن منتظرشان است
آن روزها
ما خوشحال بوديم كه قبول شده ايم و دركي از حرفهايت نداشتيم
اما حالا خوب مي دانيم كه غم نان يك درد است
و غم دانستن هزار درد...
استاد
ممنون كه بودي
ممنون كه تئاتر را به من آموختي
ممنون كه نگرانمان بودي
ممنون كه سالها به زور قرص خودت را سر پا نگه داشتي ،دانشكده آمدي، صبورانه ما شاگردان بازيگوش را تحمل كردي و به زخم زبان هميشگي ما كه مي گفتيم توي دانشگاه كه چيزي به آدم ياد نميدهند فقط خنديدي و در سكوت براي اينكه ما ناراحت نشويم...
فقط با خودت گفتي
دانشجو بايد دانش جوي باشد
مي دانستي ما نسل ناخلفي هستيم كه اگر نمره امتحانمان بيست بود مي گفتيم بيست گرفتيم و اگر صفر
مي گفتيم صفر مان دادند
ممنون كه همه ما را به يك اندازه پدرانه دوست داشتي 
و هميشه مهربانانه خنديدي ، شوخي كردي
و در سكوت،غم همه ما را خوردي
ممنون استاد
حالا من يكي كه در غمت سكوت كرده ام و با بغضي كه هر لحظه گلويم را بيشتر مي فشرد مبهوت رفتنت شده ام
استاد ما را ببخش اگر قدرناشناس بوديم
اگربرايت شاگردان خوبي نبوديم 
بدرود استاد فرزانه
سفر بخير استاد
يادت بخير استاد.



استاد پناهیان نوشت:
استادپناهیان:  قساوت قلب و عاطفی نبودن، از ویژگی‌های شخصیتی نامتناسب با دین است  شاید کربلا بیشتر برای نشان دادن قساوت قلب جبهۀ باطل بود تا نشان دادن خوبیِ حسین(ع)  بعضی‌ها از سرِ عاطفه، دلشان نمی‌آید به سردمداران کفر، تند بگویند؛ اینها یا رشد عاطفی ندارند یا قسی‌القلب هستند.  آدم‌های عاطفی که «رشد عاطفی» ندارند، ممکن است از دین خارج شوند؛ یک نمونه‌اش ابن_ملجم است.  بعضی‌ها به‌خاطر ویژگی‌های شخصیتی بدی که دارند، دین‌گریز می‌شوند. یکی از ویژگی‌های شخصیتی نامتناسب با دین، قساوت قلب است و یکی از ویژگی‌های شخصیتی متناسب با دین، رقت قلب و عاطفی بودن است. امام صادق(ع) می‌فرماید: قلب کافر سخت‌تر از سنگ است.(امالی صدوق/245) وقتی به آدم پست، محبت می‌کنی، دیگر دغدغۀ ندارد که رضایت تو را جلب کند، لذا می‌رود سراغ اینکه رضایت خودش را جلب کند، یعنی دنبال خودخواهی خودش می‌رود. این‌طور شخصیت‌ها فقط وقتی گیر آدم‌های ظالم میفتند، متواضع و متعادل میشوند، و از خودخواهی بیرون می‌آیند.  عمر سعد هم در مقابل عبیدالله، یک شخصیت اخلاقی‌، انعطاف‌پذیر، ولایت‌پذیر و امانت‌داری به‌نظر می‌رسید!  دین ما یک تفسیرش «محبت» است. خیلی از دستورات دین(مثل خمس و زکات) انسان را بامحبت بار می‌آورند؛ چون از شما یک پرداختی برای فقرا می‌گیرد. همین‌که حاضر باشید از خودتان بگذرید، مقداری از خودخواهی شما را کم می‌کند، وقتی خودخواهی کم شد، با #محبت می‌شوید. یکی از ویژگی‌های شخصیتی افراد دین‌گریز این است که «اهل عاطفه» نیستند. اگر بعضاً می‌بینید که چنین افرادی، عاشق ‌پیشه‌اند، این عشق واقعی نیست، او چون می‌بیند کسی به‌نفعش است، می‌گوید «دوستت دارم!» یعنی دوست دارم تو را تسخیر کنم و در خدمت خودم دربیاورم. و الا اینها بویی از عشق به مشام‌شان نرسیده.  بعضی‌ها عاطفی هستند ولی عاطفۀ رشدنیافته دارند، اینها اتفاقاً به‌خاطر عاطفی بودن‌شان، دین‌گریز می‌شوند؛ مثلاً می‌گویند: «دین جنگ راه می‌اندازد!» بله، ممکن است اولش جنگ راه بیفتد ولی بعدش صلح است؛ بهتر از این وضعِ الان است که جنگ در جنگ است! این عاطفی‌ها-بعد از ظهور - به امام_زمان(ع) هم می‌گویند: او فرزند پیامبر(ص) نیست، و الا این‌قدر آدم نمی‌کُشت! (غیبت نعمانی/233)


پرستو صالحی نوشت:
اين فرشته كوچولو كه عمرش به دنيا نبود بچه عمه كوچيكه من بود و دليلِ اينكه اسمم و عوض كردم و الهام شد پرستو آخه اسمش پرستو بود و تو همون نوزادي رفت ... فرشته ها نيازي ندارن بگيم خدا بيامرزه يا روحش شاد خاطره بازي.


انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.