به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی در جلسه بررسی وضعیت تولیدات پروتئینی اردبیل تصریح کرد: بر اساس برنامه ابلاغی تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز، ۳۹ هزار تن گوشت سفید و هشت هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهی در دستور کار است.
وی افزود: با این وجود وضعیت تولیدات انواع گوشت مطلوب بوده و پیشبینی میشود تا پایان سال ۳۰ هزار تن گوشت قرمز، ۴۰ هزار تن گوشت سفید و هشت هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهی تولید شود.
رئیس جهاد کشاورزی استان با تأکید به وضعیت مطلوب تولید گوشت سفید و گوشت ماهی گفت: در نیمه نخست سال ۲۰ هزار تن گوشت سفید و هشت هزار تن گوشت ماهی تولید شده است.
سروی همچنین به برنامهریزی تولید ۲۶۴ هزار تن شیر نیز اشاره کرد و افزود: پیشبینی میشود تا پایان سال این برنامه محقق شود.
وی در خصوص وضعیت تولید تخممرغ نیز گفت: با وجود اینکه تولید ۹ هزار تن تخممرغ در استان برنامهریزی شده اما پیشبینی میشود ۱۱ هزار تن تخممرغ تولید شود.
انتهای پیام/ع