سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقتصاد در هفته ای که گذشت؛

مانع اصلی اجرا نشدن برجام کدام کشور است؟/موفقیت ایران در مدیریت بحران کاهش قیمت نفت

وزیر افتصاد در حاشیه نشست مشترک بانک جهانی و صندوق بين المللی پول، آمریکا را مانع اصلی اجرا نشدن برجام دانست.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از مهم ترین رویدادهای اقتصادی در هفته ای که گذشت می توان به سفر علی طيب نيا وزير اقتصاد کشورمان به واشنگتن برای حضور در نشست مشترک بانک جهانی و صندوق بين المللی پول اشاره کرد در حاشیه این نشست وزیر اقتصادکشورمان گفت: با توجه به اجرای همه تعهداتمان در برجام در اين اجلاس و ملاقات ها به دنبال این هستیم که کشورهای مقابل هم  تعهدات خودشان را به صورت کامل اجرا کنند.

وی با اشاره به اینکه در برخی ملاقات ها با طرف های خارجی درتهران،آمریکا را مانع اصلی اجرا نشدن برجام برشمردند، افزود: طبيعتا خواسته ما از کشورهای اروپايی و ساير کشورها اين است که از نفوذشان برای برای اجرای تعهدات در قبال ایران استفاده کنند.

علاوه بر این مردم در سرشماری اینترنتی حضور گسترده ای داشتند بطوریکه پارسا رییس مرکز آمار ایران از مشارکت 3 میلیون و 670 هزار خانوار در سرشماری اینترنتی نفوس و مسکن سال 95 خبرداد.

اعلام نرخ بیکاری در بهار امسال در کنار تورم روستایی و  شاخص گروه عمده خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات نیز از دیگر اخبار حوزه اقتصاد بوده است.
 

.

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در بهار امسال به ۱۲.۲ درصد رسیده است.



وزير اقتصاد کشورمان از اروپايي ها خواست تا از نفوذشان برای اجرای تعهدات برجام استفاده کنند.



مرکز آمار ایران تورم روستایی را ۷.۷ درصد اعلام کرد، بر این اساس شاخص گروه عمده خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات نسبت به ماه مشابه سال قبل ۷.۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.



طیب نیا از اجرای کامل FATF در ایران خبر داده، در حالی که وزارت اقتصاد این موضوع را نه تایید و نه تکذیب می‌کند.




وزیر اقتصاد در میزگرد نفتی سیاست های اقتصادی کشورهای حاشیه خلیج فارس نسبت به قیمت پایین نفت در حاشیه اجلاس سالانه بانک جهانی در واشنگتن، تجربیات جمهوری اسلامی ایران در مدیریت بحران کاهش قیمت نفت را تشریح کرد.


یک کارشناس اقتصادی گفت:برنامه های خروج از رکود دولت برای تاثیر گذاری نیازمند زمان است وقطعا هیچ کس نمی تواند زمان مشخصی برای اتمام دوره رکود حاکم برای فضای کشور پیش بینی کند.


در سال 1393 تعداد 112 هزار و 270 کارگاه در کشور، دارای فعالیت بنگاه‌ معاملات ملکی بوده‌اند و ۳.۷ میلیون معامله‌ خرید و فروش و اجاره‌ ساختمان‌ مسکونی و غیرمسکونی و نیز خرید و فروش زمین توسط بنگاه‌های معاملات ملکی انجام شده است.









انتهای پیام/


















تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.