وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در گفت و گو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: برای اینکه بتوان بحث کنترل و پیشگیری از تخلف مقاله نویسی را در دانشگاهها داشت باید پذیرش در ظرفیتهای تحصیلات تکمیلی مانند کارشناسی ارشد و دکتری حساب شده تر از گذشته باشد.
وی ادامه داد: هرچند که دانشگاههای بزرگ ما برای حفظ و تامین اعتبار خود روی این مسئله با دقت کافی کار می کنند، اما متاسفانه برخی از واحدهای دانشگاهی ظرفیت های بالایی را ارائه می دهند که خوشبختانه وزارت علوم پیگیر این مسئله است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم اظهار داشت: توقع داریم که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بعنوان جامعه فرهیخته و علمی بتوانند خدمات اخلاقی، علمی و فرهنگی ارزنده ای را برای کشور داشته باشند اما اگر بصورت بی رویه جمعیت آنها اضافه شود دیگر چنین روندی را نخواهیم داشت.
وی با اشاره به آثار تخلف در پایان نامه فروشی بیان کرد: فروش پایان نامه هرچند که آمار مقالات ما را در لیست کشور و جهان بالا می برد اما هیچ ارزشی ندارد زیرا اثرگذار بودن آنها بسیار مهم است.
به گفته احمدی پایان نامه فروشی نه تنها اثر مثبتی ندارد بلکه فضای آموزشی و توسعه ای را تخریب می کند.
وی یادآور شد: نویسنده پایان نامه باید علاوه بر اثرگذاری کار خود به ارتقای سطح علمی کشور نیز توجه داشته باشد و کمک به جامعه علمی و اقتصادی را مدنظر قرار دهد نه اینکه مقاله خود را از یکسری افراد ناآگاه و کم سواد که فقط مسائل مالی را می بینند تهیه کند.
انتهای پیام/