وی با اشاره به تلاش شورای اسلامی شهر برای تقویت نقش سازنده شوراها در تصمیمگیریهای کلان شهری گفت: در شورای چهارم به پیشنهاد حوزه فرهنگی شهرداری مصوب کردیم تا 5 درصد از اعتبارات در حوزه عمرانی شهر توسط اعضای شوراهای اجتماعی محلات مدیریت و هزینه و در نهایت نظارت شود.
عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیارت شورای اسلامی شهر با تاکید بر نقش نظارتی شوراهای اجتماعی محلات و ضرورت تقویت آن خاطرنشان کرد: در محلات کمبرخوردار متاسفانه آسیبهایی وجود دارد که عدهای از شهروندان تمایل و توانایی مقابله با این معضلات را در محله دارند.
دبیریان گفت: این افراد باید با کمک اعضای شورا ایدهپردازی و نسبت به رفع مسائل اقدام کنند، چرا که باور عمومی این است شورای اجتماعی محله اگر درست طرح بدهد و پیگیر اجرای آن باشد میتواند بازوی توانمندی برای مدیریت شهری در کاستن از معضلات محلی باشد.
در بخش دیگری از این نشست شهردار منطقه 3 مشهد نیز با اشاره به کارویژههای شوراهای اجتماعی محلات گفت: با توجه به روند رو به رشد جمعیت و شهرنشینی در مشهد، رسیدگی همه جانبه به همه شئون مدیریت شهری کاری دشوار بوده که این امر نیاز به مشارکت مردمی و داوطلبانه شهروندان را محسوستر کرده است.
مجتبی زمانیان وحیدی با بیان لزوم مدیریت محله محور در مشهد با توجه به وجود شهروندانی با پیشنیه قومی و خرده فرهنگهای گوناگون گفت: امروز شهر مشهد محتاج اقدامات و تدابیر ویژهای است؛ برای اداره مناسبتر شهر مهمترین و اولویت دارترین تدبیر، فراهم کردن مشارکت مردم در اداره و مدیریت امور شهر است بنابراین اولین گام برای فراهم شدن زمینههای تعاون و همکاری نگاه محلهایست که امروزه در اداره شهرها (مدیریت محله محوری) به منظور تقویت روابط و مناسبات اجتماعی بیش از پیش ضروری به نظم میرسد.
انتهای پیام//آ.ج