سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشگاه تهران به دانشگاه کار آفرین تبدیل می شود/ حمایت از 200 پایان نامه بازار پسند

رئیس پارک علم و فناوری گفت: یکی از اهداف اصلی دانشگاه تهران در سال آینده تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین است و در این راستا پایان نامه های تحقیقاتی را بر اساس پاخگویی به نیاز جامعه از دانش جویان طلب می کند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدجعفر صدیق، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران امروز در حاشیه مراسم رونمایی از محصولات فناورانه این پارک علم و فناوری گفت: از سال گذشته به دنبال این بودیم که دانش دانشگاه را به سمت نیازهای بازار سوق دهیم که در این زمینه برنامه‌ریزی‌هایی داشته‌ایم و به طور سیستماتیک اقداماتی را به ثمر رسانده‌ایم.

وی با بیان اینکه از سال گذشته به صورت مداوم کاری را مبنی بر استفاده از دانش دانشگاه آغاز کرده‌ایم، گفت: یکی از این اقدامات این بوده که از پایان نامه های بازارپسند که می تواند در نهایت به محصولی برای ارائه به بازار تبدیل شوند، حمایت کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ادامه داد: خوشبختانه بخشی از محصولات این پایان نامه ها امروز در نمایشگاه عرضه شده است.

صدیق اظهار داشت: به دلیل آنکه دانشجو و استاد تنها به اجرای پایان نامه می پرداختند تا در نهایت مقاله آی اس آی از آن استخراج کنند، نمی توانستیم پایان نامه های بازارپسند را از آنها بیرون بیاوریم ولی در حال حاضر ضمن آنکه موازین علمی و مورد نظر باید در پایان نامه ها رعایت شود توجه به تولید محصول از پایان نامه نیز مدنظر قرار می گیرد. در واقع بنا داریم از پایان نامه هایی که علاوه بر رفع نیاز جامعه محصولی را وارد بازار کند، حمایت کنیم.


وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۰ پایان نامه را مورد حمایت قرار دادیم، گفت: بنا داریم امسال از ۲۰۰ پایان نامه محصول محور حمایت کنیم؛ ولی ظرفیت واقعی این موضوع بیش از ۲۰۰ پایان نامه است. سالانه ۸ هزار ورودی دانشجو به دانشگاه تهران داریم که اگر ۱۰ درصد پایان نامه ها به سمت تولید محصول بازارپسند حرکت کنند، می توانیم سالی ۸۰۰ پایان نامه را مورد حمایت خود قرار دهیم تا محصولاتی بر پایه دانش وارد بازار شوند.

صدیق افزود: برای این ۸۰ پایان نامه ای که مورد حمایت قرار داده ایم، ۴۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است؛ به طور متوسط هر پایان نامه ۵ میلیون تومان و برای ارزیابی آن یک و نیم میلیون تومان هزینه صرف شده است.
وی ادامه داد: برای ۲۰۰ پایان نامه ای که قرار است امسال مورد حمایت قرار دهیم، حداقل یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان لازم است.

وی یاد آور شد: یکی از اهداف اصلی دانشگاه تهران در سال آینده تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین است و در این راستا پایان نامه های تحقیقاتی را بر اساس پاخگویی به نیاز جامعه از دانش جویان طلب می کند و در حقیقت دانشجو و دانشگاه باید تمرکز خود را بر  ارائه محصول به بازار بگذارند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.