سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احتمال انتقال ویروس زیکا از طریق اشک و عرق

محققان دانشگاه یوتای آمریکا، از احتمال انتقال ویروس زیکا از طریق تماس با اشک و عرق افراد مبتلا به این ویروس خبر دادند.

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی؛ محققان دانشگاه یوتای آمریکا، از احتمال انتقال ویروس زیکا از طریق تماس با اشک و عرق افراد مبتلا به این ویروس خبر دادند. بنابر گزارشی جدید که در ژورنال پزشکی «نیوانگلند» منتشر شده است، احتمال ابتلای افراد به ویروس زیکا از طریق اشک و عرق پس از ابتلای مردی 38 ساله در شهر سالت سیتی آمریکا به این ویروس مطرح شد.

به گفته محققان دانشگاه یوتا در سالک سیتی آمریکا، این مرد 38 ساله که از یک فرد سالخورده مبتلا به ویروس زیکا مراقبت و نگهداری می‌کرده، به دلیل تماس مستقیم با عرق و اشک وی به این ویروس مبتلا شده است.

بنابر این گزارش، 5 روز پس از فوت این فرد سالخورده مبتلا به ویروس زیکا، در مرد جوانتر که از وی مراقبت می‌کرد، علائمی چون متورم شدن چشم‌ها، درد عضلانی، و حساسیت پوستی مشاهده شد. این درحالی بود که پس از گرفتن آزمایش خون و ادرار از وی مشخص شد که این مرد به ویروس زیکا مبتلاست.

به گفته پزشکان این مرد جوان به هنگام مراقبت از این فرد سالخورده بدون استفاده از دستکش به طور مستقیم با وی در تماس بوده و چشمان وی را پاک می‌کرده است.

پزشکان دانشگاه یوتا ضمن هشدار درباره احتمال انتقال ویروس زیکا از طریق اشک و عروق فرد آلوده به این ویروس در عین حال از ادامه تحقیقات دراین باره خبر دادند.

تا کنون گفته می‌شد ویروس زیکا عمدتا از طریق نیش پشه و در مواردی نادر از طریق ارتباط جنسی منتقل می‌شود.

ویروس «زیکا» در سال 1947 در اوگاندا شناسایی شد. تاکنون ابتلا به زیکا در بیش از 30 کشور گزارش شده است.

این ویروس با عارضه مادرزادی میکروسفالی یا همان کوچکی جمجمه در نوزادان در ارتباط است.

سازمان بهداشت جهانی مستقر در ژنو اعلام کرد ویروس زیکا به سرعت در حال گسترش است و ممکن است میلیون‌ها نفر در قاره امریکا را مبتلا کند.

این بیماری در اکثر موارد بدون علامت است یا علائم خفیفی همچون تب خفیف، سردرد، درد مفاصل، التهاب و قرمزی چشم و لکه‌های پوستی دارد.

تاکنون هیچ واکسن یا درمانی برای ویروس زیکا کشف نشده است.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.