سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در سفر رییس‌جمهوری به استان قزوین توسط وزیر ارتباطات صورت گرفت؛

افتتاح 730 پروژه ارتباطی با سرمایه‌گذاری 800 میلیارد ریال

730 پروژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با سفر حسن روحانی به استان قزوین با سرمایه‌گذاری 800 میلیارد ریال افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همزمان با سفر رییس‌جمهور کشورمان به استان قزوین 730 طرح در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با سرمایه‌گذاری به مبلغ 800 میلیارد ریال توسط محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بنابراین گزارش واگذاری اینترنت پرسرعت 298 روستا، توسعه پهنای باند دسترسی دیتای اپراتورها، توسعه شبکه ملی فیبر نوری به طول 139 کیلومتر، راه‌اندازی مرکز آپا، رونمایی از پنجره واحد خدمات الکترونیکی استان، توسعه شبکه نسل سوم و چهارم ازجمله پروژه‌های افتتاح‌شده حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر دولت یازدهم به استان قزوین است.

منبع : روابط عمومی وزارت ارتباطات

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.