آبدار همچنین اظهار کرد: شهرستان ملکان با تولید بیش از 100 نوع انگور از جایگاه بسیار ارزنده ای در سطح کشور برخوردار است و شیره انگور نیز به عنوان یکی از فراورده های اصلی آن یکی از قدیمی ترین سوغاتی های ملکان به حساب می آید.
وی با اشاره به برگزاری همزمان دومین جشنواره دوشاب افزود: شیوه تهیه سنتی دوشاب از انگور و تولید سایر فرآوردههای وابسته به آن از قبیل تهیه کشمش، آبغوره و شیره انگور که در این شهرستان وجود دارد که اخیرا شیوه سنتی تهیه دوشاب (شیره انگور) ملکان پس از بررسی های صورت گرفته از سوی کمیته تخصصی ثبت آثار کشور در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: این جشنواره فرصتی برای معرفی توانمندی های شهرستان ملکان در زمینه های مختلف محصولات بومی و تولیدات صنایع دستی است و در مراحل بعدی فرصت جذب گردشگران را نیز فراهم می کند.
گفتنی است :سومین جشنواره انگور و دومین جشنواره دوشاب در روز 7 مهر ماه در محل مرکزآموزش فنی وحرفه ای شهرستان ملکان پذیرای مردم و گردشگران خواهد بود.
انتهای پیام/ش