سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده نیروهای خارجی در افغانستان:

دلیل افزایش تلفات نیروهای امنیتی افغان کمبود تجهیزات نظامی آنان است

ژنرال جان نیکلسن، فرمانده عمومی نیروهای خارجی در افغانستان می گوید که دلیل افزایش تلفات نیروهای امنیتی و دفاعی افغان، کمبود تجهیزات نظامی آنان می باشد.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، ژنرال نیکلسن به تازگی از افزایش تلفات نیروهای امنیتی و دفاعی افغان ابراز نگرانی کرده و گفته است که بیشترین تلفات را نیرو های پلیس متقبل می شود.

رادیو آشنا صدای امریکا به نقل از وی نوشته است:"اما می خواهم به این نکته اشاره کنم که با وجود میزان بلند تلفات در سال ۲۰۱۵، نیرو های افغان توانستند جلو به هدف رسیدن دشمن را در سال ۲۰۱۶ بگیرند."

ژنرال نیکسلن ابراز امیدواری کرده که با آوردن اصلاحات در رهبری و نظام تدارکات نیرو های افغان و کاهش وابستگی آنان به پوسته های امنیتی، میزان تلفات نیرو های افغان کاهش یابد.

فرمانده نیرو های خارجی در افغانستان افزوده که عدم موجودیت تجهیزات کافی در پوسته های امنیتی، یکی از دلایل اصلی تلفات نیرو های افغان می باشد.

ژنرال نیکلسن گفته که نیرو های ویژه افغان ۸۰ در صد عملیات های خود را به گونه مستقلانه انجام می دهند. او افزود که تنها در ده در صد این عملیات ها، معلومات استخباراتی و یا هم حمایت هوایی از سوی نیرو های خارجی به نیرو های ویژه افغان فراهم می گردد و در ده در صد دیگر این عملیات ها، مشاورین نظامی خارجی به نیرو های ویژه افغان فقط مشوره می دهند.

وی بیان داشته که که طالبان در حال حاضر بر ده در صد خاک افغانستان تسلط دارند و در ۲۵ در صد دیگر مناطق افغانستان، جنگ برای کنترول آن بین نیرو های افغان و طالبان جریان دارد.

فرمانده نیروهای خارجی در افغانستان همچنین امضای موافقتنامه صلح بین حکومت افغانستان و حزب اسلامی به رهبری گلبدین حکمتیار را یک گام "دلگرم کننده" به خاطر تلاش برای پایان دادن جنگ در کشور خوانده است.

او گفته: "این یک اقدام مثبت است چون گروهی که عمدتاً در بیرون افغانستان مستقر می باشد، اکنون با حکومت به یک موافقتنامه صلح رسیده است و بلاخره در جامعه افغانستان دوباره مدغم می شود."

جمهور نوشت: ژنرال نیکلسن همچنین بیان داشته که امضای موافقتنامه صلح بین دو طرف یکی از "مهم ترین" گام ها برای یک راه حل نهایی به جنگ در افغانستان می باشد.

انتهای پیام/
برچسب ها: افغانستان ، ژنرال ، امریکا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.