سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واقعیت‌هایی در مورد چربی‌های زیرپوستی/ خانم‌ها کله پاچه و پاستیل نخورند

یک پژوهشگر طب سنتی در مورد مصرف پاستیل، نوشابه و کله‌پاچه به افراد هشدار داد و داشتن عادات غذایی ناسالم و ورزش نکردن را در ایجاد سندرم تخمدان پلی‌کیستیک موثر خواند.

یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: کیست تخمدان نوعی بیماری شایع محسوب می‌شود که امروزه در نتیجه مصرف غذاهای صنعتی به یک عارضه صنعتی بدل شده است.

وی در ادامه افزود: مصرف چربی های دارای ترانس بالا و روغن های صنعتی، استفاده از مواد غذایی با طبع سرد، مصرف زیاد آب یخ و استحمام در زمان قاعدگی، می تواند در ایجاد کیست تخمدان نقش ایفا کنند.

حیدری با تاکید بر تاثیر چشمگیر گیاهان با طبع گرم در درمان کیست های تخمدان تصریح کرد: ترکیب دمنوش بابونه، زیرفون و زنجبیل به مدت 45 روز قبل از خواب بسیار مفید است، البته در افراد مبتلا به فشار خون استفاده از آن توصیه نمی شود، همچنین استفاده از قطره دارویی گیاه پنج انگشت (ویتاگنوس) و دم نوش بومادران به مدت 30 تا 45 روز موثر است.

این پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: استفاده از دمنوش رازیانه در دوره زمانی 15 روز در رفع این عارضه مفید است. البته استفاده بیش از حد از این گیاه دارویی به دلیل حجم بالای استروژن موجود در آن موجب تشدید کیست و چاقی می شود. در افراد دارای طبع گرم استفاده از رازیانه به همراه ماست و آویشن قابل توصیه است. همچنین مصرف معجون سیاه دانه و عسل در درمان کیست ها تاثیر بسزایی دارد.

وی اضافه کرد: در طب شیمیایی برای درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک از قرص های ضد بارداری استفاده می شود که افزایش وزن و افسردگی را در پی دارد. 

حیدری با تاکید بر نقش ورزش در پیشگیری و درمان کیست تخمدان عنوان کرد: انجام فعالیت هایی که موجب گرم شدن عضلات شکم می شوند مانند دراز نشست و ماساژ عضلات زیر شکم از ایجاد کیست جلوگیری می کند.

این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه افراد دارای اضافه وزن بیشتر دچار کیست می شوند، افزود: اختلالات قاعدگی، افزایش وزن، دردهای زیر ناحیه شکم و نفخ از علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک است که عدم درمان آن موجب ناباروری ودر حالت حاد منجر به سرطان تخمدان می شود.  

وی در پایان افزود: مصرف بیش از حد غذاهای با چربی اشباع نشده و سرد مانند کله پاچه، برنج، باقلا، گوشت گاو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، هندوانه، قارچ، سرکه، شکلات، پاستیل، قره قروت، جوهر لیمو، آدامس و آب سرد، نوشابه، شیرینی‌جات و چیپس و پفک در ایجاد کیست‌های تخمدان و تشدید آن موثر است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۵۷ ۰۱ مهر ۱۳۹۵
تشکر بسیار مفید بود
ناشناس
۱۴:۱۵ ۳۰ شهريور ۱۳۹۵
ممنون بسیار اطلاعات عالی بود
سپاسگزارم