وی افزود: جهاد کشاورزی تلاش دارد با برگزاری جشنوارههای متنوع تولیدات بومی منطقه زمینه را برای معرفی و بازاریابی مناسب این محصولات فراهم کند که برگزاری جشنواره برداشت سیب، ذرت، لوبیا و سایر محصولات تولیدی منطقه در این زمینه است.
مدیر جهادکشاورزی اهر گفت: با اقدام به موقع و راهنماییهای مروجان کشاورزان کشت لوبیا از افزایش چشمگیری برخوردار بوده و با تهیه لوبیا چیتی مرغوب و مورد تأیید مرکز تحقیقات کشاورزی از 15 هکتار کشت در سال گذشته به بیش از 23 هکتار در سالجاری افزایش یافته است.
وی افزود: سطح زیر کشت لوبیا در شهرستان اهر 2 هزار و 350 هکتار در سال زراعی است و متوسط عملکرد این محصول در شهرستان یک هزار و 500 کیلو در هکتار بوده که با تلاشهای انجام شده ترویج آبیاری قطره و تهیه ارقام جدید و اصلاح شده لوبیا میزان تولید این محصول به بیش از 2 هزار هکتار افزایش پیدا کرده است.
اسدی گفت: در این شهرستان بیش از 74 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی وجود دارد که بیش از 27 هزار هکتار آن به گندم و 17 هزار هکتار به جو و مابقی به سایر محصولات کشاورزی اختصاص دارد.
وی عنوان کرد: حضور کارشناسان پهنه در روستاها باعث تعامل مثبت و ارتباط نزدیک با روستائیان شده و باعث شده توصیههای فنی و تجربههایی که سایر کشاورزان و تلاشگران این عرصه در نقاط مختلف دارند به این عزیزان نیز منتقل شود تا از این تجربیات برای ارتقاء محصولات خود بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ش