به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ، اسدی
گفت: به دلیل اهمیت توسعه زعفران در استان در راستای نیاز آبیکم و تناسب
آن با اقلیم استان در حال توسعه این گیاه در استان هستیم.
وی با بیان
اینکه به طور متوسط در هر هکتار میزان پنج تن پیاز زعفران استفاده میشود
که پیشبینی میشود صد تن پیاز زعفران در استان مصرف شود.
اسدی، بیشترین سطح زیر کشت زعفران در استان مرکزی را در شهرستانهای خمین، محلات، دلیجان و کمیجان عنوان کرد.
وی
گفت: از مجموع 157 هکتار سطح زیرکشت زعفران در سال گذشته حدود 360
کیلوگرم محصول زعفران برداشت شد که این میزان کشت امسال به 170 هکتار با
تولید 700 کیلوگرم برسد.
کشت زعفران در استان مرکزی از ابتدای شهریور شروع و تا 15 مهرماه ادامه دارد.
انتهای پیام / ف