محمد مهدی میرزایی هنرمند افغانستانی در گفتگو با خبرنگار
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه فارغالتحصیل رشته حقوق از دانشگاه خوارزمی هستم، اما به دلیل علاقه فراوانم بالغ بر 22 سال است در زمینه خطاطی و خوشنویسی فعالیت میکنم، اظهارداشت: ما در بین مهاجرین افغانستانی مقیم ایران نخبههای فروانی را در رشتههای گوناگون داریم که در سایه امنیت و آرامش جمهوری اسلامی به فعالیت مشغول هستند.
میرزایی تصریح کرد: افتخارم این است که بيش از دو دهه سعادت شاگردی اساتید ایرانی را دارم که نه تنها به بنده و دیگر دوستان افغانستانی هنر، علم، محبت و اخلاق آموختند، بلکه بدون هیچ چشم داشتی اموالشان را در اختیار بنده و دوستانم گذاشتند و ما واقعا نسبت به مردم ایران سپاسگزاریم.
این هنرمند افغانستانی با بیان اینکه هر هنری که با کلام در ارتباط باشد ماندگار و تاثیر گذار خواهد بود، تصریح کرد: مردم افغانستان مردمانی هنردوست و هنرپرور هستند و رسانهها بایستی مردم ما را به سوی حقیقت خودشان دعوت کنند. چون هنر و هنرمند است كه میتواند بين اقشارجامعه و ملتها علقه و محبت ايجاد كند و حقايق يك فرهنگ را به گونهای به تصوير بكشد كه هم در زمان حال تأثيرگذار باشد و هم براي نسلهای آينده قابل پذیرش باشد.
این استاد خط گریزی هم به مشکلات هنرمندان زد و گفت: مسائلی وجود دارد که فعالیت هنرمندان مهاجر را با مشکلات مواجه میکند و از مسئولان جمهوری اسلامی درخواست داریم به طور خاص به این مشکلات پرداخته شود.
میرزایی تأکید کرد: در سالهای اخیر اقداماتی مثبت و سازندهای برای مهاجران در ایران صورت گرفته است، اما مشکلاتی مانند نداشتن کد ملی نیز وجوددارد که اجازه شرکت در نمایشگاههايی که در سطح جمهوری اسلامی ایران برگزار میشوند را به هنرمندان نمیدهد.
وی بیان اینکه جامعهای که در آن هنر از جایگاه ویژهاش برخوردار نباشد، به سمت خشونت میرود، افزود: این نقیصهای است که جامعه افغانستان را به سمت خشونت هدایت کرده است.
این هنرمند افغانستانی با در پایان با اشاره به قانون تحصیل کودکان افغانستانی با ضوابط دانش آموزان ایرانی خاطرنشان کرد: همیشه مسئولانی هستند که در اجرای قوانین کج سلیقهگی میکنند، اما نباید این گونه رفتارهایی که از سوی افراد خاص در سطح مدارس صورت میگیرد را به پای نظام جمهوری اسلامی بنویسیم.
انتهای پیام/