سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیرجند؛

هنرمندان برای شناسایی شاخصه‌های بومی خراسان جنوبی تلاش کنند

هنرمندان و افراد صاحب نظر باید به مؤلفه‌ها و شاخصه‌های بومی منطقه خراسان جنوبی بپردازند و در راستای معرفی و نشر این مؤلفه‌ها تلاش کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ احمد محبی مدیرکل ارشاد استان خراسان جنوبی شامگاه شنبه در مراسم گرامیداشت روز ملی سینما و تجلیل از فعالان عرصه فیلم و سینمای استان خراسان جنوبی اظهار داشت: استان خراسان جنوبی تا سال 1393 دارای 4 باب سینما بوده است که دو باب آن در مرکز استان و دو باب سینما در شهرستان فردوس و قاین بود.

وی افزود: با توجه به اینکه ساخت سینما و جذب سرمایه‌گذاری در این عرصه توسط فعالان آن کار سخت و دشواری است با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با همکاری و استفاده از دانش درونی و بومی توانسته‌ایم از سالن هایی که در اختیار داریم و با کمک سینمای ایران آنها را بهسازی و تجهیز کنیم.

مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی تصریح کرد: با این نگاه و استفاده از ظرفیت های داخلی در عرصه سینمای استان توانسته‌ایم در شهرهای نهبندان، سرایان، طبس و زیرکوه نیز سینما راه‌اندازی کنیم.

محبی بیان کرد: در دو سال گذشته در عرصه سینما در استان خراسان جنوبی چه به لحاظ تعداد سینماها و چه به لحاظ تعداد صندلی‌ها، سینمای استان با افزایش 100 درصدی روبه‌رو بوده است که ظرفیت بسیار مطلوبی در این زمینه در استان ایجاد شده است.

مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی تصریح کرد: شاخص توسعه یافتگی فرهنگی سینما است و در استان خراسان جنوبی و شهرستانهای آن این اتفاق افتاده است.

محبی با اشاره به اینکه در سال 94 تعداد 30 عنوان فیلم در سینماهای استان به نمایش گذاشته شده است بیان کرد: 63 هزار و 75 نفر در این مدت از این فیلمها بازدید کرده‌اند.

وی افزود: در عرصه سینمای ظرفیت ها و افراد پیشکسوتی در استان مشغول فعالیت هستند که اگر با ذوق و سلیقه خوب نگاه به درون داشته باشیم کلکسیون‌های جذاب و تأثیرگذاری خواهیم داشت.

مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی تصریح کرد: استان خراسان جنوبی با توجه به سابقه فعالیت در عرصه سینمایی ظرفیت های مطلوبی به ویژه در بخش مستند دارد که با فعالیت در این بخش ها و ظرفیت ها می‌توانیم کارهای قابل رقابتی را در تهران داشته باشیم.

وی عنوان کرد: هنرمندان و افراد صاحب نظر که تکنیک و تخصص لازم را دارند باید به مؤلفه‌ها و شاخصه‌های بومی منطقه بپردازند و در راستای معرفی و نشر این مؤلفه‌ها تلاش کنند.

محبی تصریح کرد: مفاخر و مشاهیر استان، ساخت ابنیه‌ها، درختان کهن، آدم‌ها، عروسک‌ها، آداب و رسوم، گیاهان دارویی، زندگی علما، دانشمندان، قدیمی‌ترین روزنامه‌ها و نشریات استان، کویر لوت که گنجینه عجایب است و سبدبافی و صنایع دستی از جمله سوژه‌هایی است که در استان موجود است و اگر روی آنها کار شود نتایج خوبی حاصل می‌شود.

انتهای پیام/ع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.