به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛
به نقل از سامانه اطلاع رسانی دانشگاه گیلان، در اين همايش كارشناسان، زيست شناسان، دانشجويان، و علاقمندان به صنعت ماهيان خاوياري به بررسي آخرين يافته ها در زمينه زيست شناسي، اكولوژي، فيزيولوژي و بيوشيمي، بهداشت و بيماريها، تكنولوژي فرآورده ها، بازاريابي و ساير علوم مرتبط با آبزي پروري ماهيان خاوياري پرداختند.
همچنین مديريت پرورش، تغذيه و غذادهي، القاي تولید مثل و تکثیر، بهداشت و بيماريها، ژنتيك كاربردي، اكولوژي و اثرات متقابل محيطي، فرآوري، اقتصاد و بازاريابي محصولات تاسماهيان از جمله محورهای این همایش است.
برگزاری کارگاه های آموزشی پرورش ماهی در قفس، ژنتیک کاربردی، فرآوری و تنوع بخشی محصولات، حال و آینده بازار خاویار و نمایشگاه تخصصی از برنامه هایی بود که در این رابطه برگزار شد.
انتهای پیام/م