به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛فرشبافیان در جمع خبرنگاران گفت: در این جشنواره یک روزه که در تالار دانشکده برق و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار می شود به پنج نفر از برگزیدگان حوزه های فرهنگی، هنری و عملی از کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، پاکستان، گرجستان و ایران نشان شهریار اعطا می شود.
وی افزود: موسسه تحقیقاتی آذربایجان که نام خود را به موسسه تحقیقاتی قفقاز، آناتولی و آسیای میانه تغییر داده متولی برگزاری این جشنواره است و حوزه هنری و شهرداری تبریز در برگزاری آن همکاری نزدیک دارند.
فرشبافیان خاطرنشان کرد: همزمان با برگزاری این جشنواره مرکز مطالعاتی ترکیه، آذربایجان و گرجستان نیز با هدف انجام تحقیقات در حوزه های مختلف فرهنگی و مدنی در دانشگاه تبریز راه اندازی می شود.
وی در مورد نحوه انتخاب نفرات و آثار برتر و برگزیده این جشنواره اظهار کرد: این موسسه از طریق نامه نگاری به سفارت های ایران در منطقه، از فعالان این عرصه برای حضور در جشنواره دعوت کرده و مجموع اثرات پنج نفر برگزیده بیش از 150 اثر است.
فرشبافیان همچنین از برگزاری این جشنواره با حداقل هزینه ها خبر داد و گفت: با اینکه نسبت هزینه های امسال نسبت به سال گذشته 20 درصد رشد داشته اما برگزاری آن کمتر از یک میلیارد ریال هزینه در برداشته است.
مدیر گروه زبان و ادبیات ترکی آذری در دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی این رشته و پذیرش دانشجو از مهرماه در مقطع کارشناسی خبر داد و گفت: دروس این رشته به طور عمده منابع ایرانی و منابعی که با ادبیات آذربایجان مرتبط باشد خواهد بود و ارائه دروس بر اساس مکتب و لهجه تبریز خواهد بود.
فرشبافیان هدف از ایجاد این رشته را بازآفرینی ربان ترکی آذری عنوان کرد و افزود: براساس برنامه تدوین شده، مقطع کارشناسی ارشد زبان ترکی استانبولی نیز از نیمسال دوم و زیر نظر گروه زبان و ادبیات ترکی آذری ایجاد می شود.
انتهای پیام/ش