سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

تاثیر خوب جویدن غذا بر هضم آن

فوق تخصص گوارش و کبد مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: خوب جویدن غذا به هضم بهتر آن کمک می کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،دکتر پژمان علوی نژاد در این باره اظهارکرد: برخلاف تصور، هضم در معده آغاز نمی‌شود بلکه به محض ورود مواد غذایی به دهان مراحل هضم غذا شروع می‌شود.

وی ادامه داد: خوب جویده شدن غذا مرحله اول هضم غذا را محقق می کند و آهسته غذاخوردن و خوب جویدن غذا از ایجاد شرایط ریفلاکس معده جلوگیری می کند. ریفلاکس معده به دلیل برگشت اسید معده به مری اتفاق می افتد و در اصطلاح به آن ترش کردن می گویند.

فوق تخصص گوارش و کبد مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: اهمیت درست جویدن غذا بر همگان روشن است و بی شک مردم از اهمیت این امر آگاهی لازم دارند، اما آن توجه چندانی نمی کنند. این در حالی است که جویدن اولین مرحله در روند هضم غذا به حساب می‌آید و برای جلوگیری از بروز برخی بیماری ها و عوارض و از همه مهم تر برای هضم شدن مناسب غذا، ضروری است به این نکته مهم توجه کرد.

انتهای پیام/و

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.