نام
محصول |
|
مشخصات
بسته بندی |
|
69800 |
1- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه
های ته گرد و کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- کیسه بسته بندی از مواد
نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و به صورت شفاف به جهت
امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملاً از هوا تخلیه (کیسه
نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود. 4- بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی
باشند. 5- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید
و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد.
6- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. 7-
بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. |
|
69800 |
|
|
71000 |
|
مرغ کامل
تازه ، بسته بندی بشقابی (سینی /
بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم |
71000 |
وزن بین 1000 تا 1700 گرم |
|
80800 |
علاون بر رعایت مشخصات بسته بندی
مندرج در ردیفهای 1 و 2، مرغهای بسته بنید شده می بایست فاقد: گردن، نوک بال، شش
ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور کامل تخلیه شده
باشد. |
مرغ کامل
تازه پاک شده بسته بندی بشقابی مطابق مشخصات درج شده در ستون بسته بندی (سینی/
بشقاب یکبار مصرف و روکش استریچ فیلم) (تخلیه کامل مکانیزه . توسط خط کشتار
نوع2) تولید و کشتار 33 تا 40 روزه. با وزن 1200 تا حداکثر 1700 گرم) |
80800 |
علاوه بر رعایت مشخصات بسته بندی مندرج در ردیف های 1و 2
مرغهای بسته بندی شده میباست فاقد: گردن. نوک بال .شش ها .مقعد .خونابه و آب
بوده و محتویات شکم و امعا و احشاء بطور کامل تخلیه شده باشد.تخلیه کامل مکانیزه
و فاقد شش (سیستم کشتارگاهی خط نوع 2) |
انتهای پیام/