به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت انواع گوشت مرغ به شرح ذیل است:
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
|
71800 |
1- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک
گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2-
کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ
و به صورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملاً
از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود. 4- بسته ها
سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 5- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات
مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه
بهداشتی بهره برداری باشد. 6- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ
عنوان مجاز نمی باشد. 7- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. |
|
71800 |
|
|
73000 |
|
مرغ کامل تازه ، بسته بندی بشقابی (سینی / بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم |
73000 |
وزن
بین 1000 تا 1700 گرم |
|
83000 |
علاون بر رعایت مشخصات
بسته بندی مندرج در ردیفهای 1 و 2، مرغهای بسته بنید شده می بایست فاقد: گردن،
نوک بال، شش ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور
کامل تخلیه شده باشد. |
مرغ کامل تازه پاک شده
بسته بندی بشقابی مطابق مشخصات درج شده در ستون بسته بندی (سینی/ بشقاب یکبار
مصرف و روکش استریچ فیلم) (تخلیه کامل مکانیزه . توسط خط کشتار نوع2) تولید و
کشتار 33 تا 40 روزه. با وزن 1200 تا حداکثر 1700 گرم) |
83000 |
علاوه
بر رعایت مشخصات بسته بندی مندرج در ردیف های 1و 2 مرغهای بسته بندی شده میباست
فاقد: گردن. نوک بال .شش ها .مقعد .خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعا و
احشاء بطور کامل تخلیه شده باشد.تخلیه کامل مکانیزه و فاقد شش (سیستم کشتارگاهی
خط نوع 2) |
انتهای پیام/