به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید پرویز فتاح،در این جلسه با بیان اینکه بحث اشتغال و خودکفایی با فلسفه کمیته امداد گره خورده است گفت: تمام تلاش ما در کمیته امداد استقلال اقتصادی و خودکفایی محرومان و نیازمندان جامعه است تا آنان با خودکفایی از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.
فتاح با بیان اینکه 120هزار طرح با اعتباری بالغ بر یکهزار و 400 میلیارد تومان در سال گذشته برای مددجویان ایجاد شده است، تصریح کرد: امسال نیز 100هزار نفر از طریق اشتغال و خودکفایی توانمند می شوند.
وی با اشاره به اینکه ٦٥٠ هزار طرح با نظارت کمیته امداد ایجاد شده است، بر لزوم ایجاد طرح های تولیدی به جای طرح های خدماتی و در اولویت قرار گرفتن آن تاکید کرد.
با بیان اینکه استعداد سنجی افراد تحت حمایت باید به صورت فنی، علمی و تخصصی انجام پذیرد و با اصالت مددجویان همخوانی داشته باشد ،افزود: روحیه مددجویان با ایجاد اشتغال تقویت شده و عزت مندی آنان را به همراه دارد.
رئیس کمته امداد با تاکید بر اینکه تحت حمایت قرار گرفتن افراد در سال های متمادی، رویکرد این نهاد نیست، ادامه داد: کمیته امداد باید در ایجاد اشتغال به مثابه یک پزشک حرفه ای عمل کند و با استعداد سنجی دقیق و درست مددجویان نسخه مناسب همراه با توانایی افراد ارائه شود و آنان را به سمت خودکفایی هدایت کند.
فتاح با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به نیازمندان باید توجه لازم انجام شود، خاطر نشان کرد: ناظران طرح های اشتغال باید در این زمینه نظارت لازم را بر طرح های اشتغال و هزینه کرد تسهیلات پرداختی به مددجویان داشته باشند.همچنین در ارائه وام های پرداختی اولویت با مددجو و فرزند مددجو باشد.
فتاح با تاکید بر اینکه طرح های اشتغال کمیته امداد باید دارای پیوست فرهنگی باشد، یادآور شد: آموزش طرح های جدید و پرهیز از طرح های تکراری باید در دستور کار حوزه اشتغال قرار گیرد.
وی ارتقاء و تنوع در سطح کسب و کار مددجویان را امری ضروری عنوان کرد و افزود: طرح های اشتغال کمیته امداد باید در جهت تولید ملی باشد و به اقتصاد ملی کشور کمک کند.
انتهای پیام/