سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نخستین پلیس زن مسلمان با یونیفرم اسلامی در آمریکا+عکس

نخستین زن مسلمان با یونیفرم و روسری کار خود را در اداره پلیس ایالت میشیگان آمریکا آغاز کرد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی، اولین زن مسلمان با یونیفرم پلیس و روسری، کار خود را در نیروهای پلیس شهر دیربورن در ایالت میشیگانِ امریکا آغاز کرد. 


دیربورن بالاترین درصد مسلمانان آمریکایی در ایالات متحده را در خود جای داده است.

بر این اساس،در زمانی که آمریکا شاهد خشونت پلیس و تبعیض نژادی است، اَمَل شاموت که در امریکا از پدر و مادری لبنانی‌الاصل متولد شده اولین زن مسلمانی است که با یونیفرم پلیس، روسری پوشیده است. او می خواهد شهرش را به مکانی بهتر برای مردمش تبدیل کند.

شاموت در این باره گفت: «فقط کمک به دیگران و فقط کار با خودِ جامعه (هدف من است). دوست دارم آنجا (در خدمت پلیس) باشم و با دیگران برای کمک به آنها صحبت کنم. فقط با کمک به دیگران، جهان یا جامعۀ من هر بار یک قدم بهتر می‌شود.»

شاموت در پاسخ به این پرسش که آیا حجاب مانعی در کارش ایجاد می‌کند تأکید کرد، مشکلی ایجاد نمی‌کند، پوشیدن روسری (مرا) به الگو تبدیل خواهد کرد، نه تنها برای مسلمانان بلکه برای دیگران.

این پلیس محجبه افزود: «شما در حال نشان دادن اقلیت‌های بسیاری هستید که در اینجا هستند، نه فقط مسلمانان و یا دختر بچه‌ها، دیگر اقلیت‌ها نیز که تصور می‌شود نمی‌توانند این نوع کار یا کارهای دیگر شبیه به این را انجام دهند، (در خدمت پلیس هستند)؛ این (تصور) نادرست است. هر کسی می‌تواند این (کار) را انجام دهد. کارم را درست انجام می‌دهم و به دیگران برای به دست آوردن امید کمک می‌کنم، راه را به آنها نشان می‌دهم؛ آنها را تشویق به انجام کارهای بزرگ می‌کنم.»

در حالی که افسران پلیس در شهرهای مختلف ایالات متحده مانند بالتیمور، مریلند، فرگوسن و میسوری در مورد اقدامات تبعیض آمیز به دلیل رابطه عمیق و متشنجشان با جوامع، تحت بررسی دقیق قرار می‌گیرند، رئیس اداره پلیس دیربورن رابطۀ خوبِ افسران با جامعه را ارج می‌نهد و تأکید دارد که امل روابط میان جامعه مسلمانان و کارکنانش را بهبود می‌بخشد.

رونالد حداد، رئیس پلیس دیربورن نیز گفت: «ما به طور کامل در خدمت جامعه هستیم. همه شهروندان در مأموریت‌های امنیت عمومی شریک و برابر هستند. تلاش داریم که این اطمینان را حاصل کنیم که همه به پلیس و به دولتشان دسترسی دارند. گاهی اوقات تلاش بیشتری لازم است. ممکن است برای ترجمه به دو یا سه زبان مختلف به یک مترجم نیاز پیدا کنیم؛ رفتار به گونه‌ای تبعیض آمیز نیست.»

وی افزود: «هر اداره پلیس باید خدمتش را به مردم منعکس کند. من فکر می‌کنم امل این کار را انجام می‌دهد. او جامعه خود و جامعه ما را نمایندگی می‌کند. من فکر می‌کنم (خدمت امل در پلیس) اعتمادِ بیشتری در جامعۀ ما ایجاد می‌کند، به خاطر اینکه از او ‌شناخت دارند.»

اداره پلیس دیربورن برای تطبیق با اهالی مسلمان سیاست‌هایی را به اجرا گذاشته است؛ مانند ارائه روسری به زنان مقید به حجابی که به دلیل ارتکاب جرمی بازداشت شده‌اند و یا در اختیار قرار دادن مترجم برای مهاجرانی که به زبان انگلیسی صحبت نمی‌کنند.

در میان چالش‌ها و تهدیداتی که مسلمانان در ایالات متحده با آنها روبرو هستند، اداره پلیس دیربورن با استخدام یک زن مسلمان و روابط نزدیکتر میان مجریان قانون و جامعه در حال تبدیل شده به یک الگو برای جوامع دیگر است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.