به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت نیویورکر؛ در طول چند ماه گذشته، بارها مشاهده شده که دونالد ترامپ، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه، سطح بحث و گفتوگوهای سیاسی را هر روز پایینتر آورده است. قابل توجه است که ترامپ در عین حال سطح بحث های علمی را نیز به میزان قابل توجهی کاهش داده است. وی برای مثال در ماه مه به این موضوع اشاره کرد که قوانین حفاظت از لایه اوزون باعث شده کیفیت اسپری "مو" مورد استفادهاش کاهش یابد. به گفته ترامپ، قوانین ایجاد شده در این زمینه اشتباه هستند، چراکه اسپری مو بیشتر در داخل ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل نمی تواند تاثیری بر لایه اوزون داشته باشد.
شاید به همین دلیل بود که کلینتون با این نیاز مواجه شد تا در روند انتخاباتی خود اعلام کند: "به علم اعتقاد دارم."
در بسیاری از مواقع، ترامپ به کلی در زمینه های علم به صورت اشتباه اظهارنظر می کند. وی حتی در روند انتخاباتی خود بارها محل تولد اوباما را مورد پرسش قرار داده است. او بارها اظهار کرده که واکسیناسیون باعث اوتیسم می شود، در حالی که نشریات و تحقیقات بسیاری در زمینه مخالفت با این موضوع ارائه و منتشر شده است. ترامپ در بسیاری از مسائل با واقعیت های علمی به گونه ای برخورد می کند که با واقعیت های دیگر مواجه می شود، یا آن ها را به کلی نادیده می گیرد و یا اینکه در آن ها به نفع خود تغییر ایجاد می کند.
او بارها اظهار کرده پدیده تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین حقیقت ندارد و آن را جزء تئوری های توطئه خوانده است. ترامپ در این باره اظهار کرده است: "پدیده گرمایش زمین از سوی چینی ها ایجاد شده تا صنعت ساخت و ساز آمریکا را از چرخه رقابت جهانی خارج کنند." این اظهارات در حالی بیان شده است که ترامپ به تازگی دیواری برای مقابله با بالا آمدن آب دریا، در یکی از زمین های گلفش در ایرلند بنا کرد.
مایک پنس، معاون معرفی شده ترامپ، نیز در زمینه های علمی سابقه ای نه چندان درخشان دارد. پنس بارها با تحقیقات صورت گرفته در زمینه سلول های بنیادی مخالفت کرده است و چندین بار اظهار کرده که به تئوری سیر تکاملی نیز اعتقاد ندارد. پنس در سال 2001 در وبسایت کمپین انتخاباتی خود مقاله ای منتشر کرد که در آن مدعی شده بود سیگار کشیدن باعث مرگ نمی شود. او در همین مقاله به منظور حمایت از ادعای عجیب خود نوشت تنها یک نفر از هر سه نفر سیگاری بر اثر مصرف دخانیات جان خود را از دست می دهد.
روندی که ترامپ و سایر جمهوری خواهان پیش گرفته اند، عواقبی فراتر از تاثیرات منفی در علم ایجاد می کند. اظهارات آن ها به این معناست که بخش بزرگی از جمعیت آمریکا به واقعیت ها اعتقادی ندارند. در حالی که دنیای امروز با مشکلاتی همانند گرمایش شدید مواجه است، بر روی کار آمدن اشخاصی همانند ترامپ به این معنا خواهد بود که واقعیت ها در روند انتخاباتی برای اهداف شخصی تحریف می شوند. در صورتی که تحریف این حقایق به مرحله سیاست های اجرایی وارد شود، سلامت افراد بسیاری در جامعه به خطر خواهد افتاد.
انتهای پیام/