سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد؛

مسجد کانون مبارزه با استعمار، استكبار و شيطان

استاندار چهارمحال و بختياری گفت: مسجد کانون مبارزه با استعمار، استكبار و شيطان است.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ قاسم سلیمانی در آستانه 31 مرداد روز جهانی مسجد و در گردهمایی اعضای کارگروه ها، شورای سیاستگذاری و ستادهای هماهنگی امور مساجد چهارمحال و بختیاری، مسجد را کانون تصميم گيری های تاريخی، رسيدن به خرد جمعی و مبارزه با دشمن در دوران های مختلف دانست.

وی تأكيد كرد: در دنیای کنونی هم مسجد محلی برای برنامه ريزی سياسی در راستای مبارزه با استعمار، استكبار و شيطان است.

استاندار چهارمحال و بختياری در ادامه گفت: اعتبارات سال جاری اين استان دو هزار و ۳۰۰ ميليارد ريال بوده است كه 5 درصد آن برای هزينه در امور وابسته به مساجد و حوزه های علميه اختصاص پيدا كرد.

سلیمانی افزود: سال گذشته برای حفظ و ارتقای فعاليت های دينی در مساجد استان ۲۵ ميليارد و ۶۰۰ ميليون ريال اختصاص یافت كه اين رقم در سال جاری به ۳۶ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال رسید.

وی اضافه کرد: پارسال برای امور مساجد، حسينيه ها و بقاع متبرکه چهارمحال و بختياری ۱۳ ميليارد ريال و در سال جاری ۲۰ ميليارد ريال اختصاص پيدا كرد.

سلیمانی ادامه داد: اعتبار اختصاص یافته برای امور مصلاهای استان پارسال ۱۲ ميليارد ريال بود و امسال ۱۳ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال است.

وی گفت: اعتبار هدايت، اطلاع رسانی و تبليغات دينی چهارمحال و بختياری هم از 6 ميليارد ريال سال گذشته به ۱۲ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال در سال جاری افزایش پیدا کرد.

سلیمانی اظهار داشت: اعتبار مربوط به خانه های عالم، مراكز مذهبی و مجتمع های فرهنگی استان در سال قبل شش ميليارد ريال بوده كه امسال به ۱۲ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال افزایش یافته است.

وی افزود: در سال گذشته ۱۹ درصد اعتبارات رسمی چهارمحال و بختياری به بخش فرهنگی اختصاص يافت كه اين رقم با احتساب بودجه های تخصيصي غير رسمی و ملی به ۳۰ تا ۴۰ درصد رسيد.

استاندار چهارمحال و بختياری همچنین از وجود ۵۶۸ مسجد در استان خبر داد و گفت: هم اکنون ۵۳۸ مسجد نيز در استان در حال تكميل و ۱۹۲ مسجد در حال ساخت است.

سلیمانی یادآور شد: اين در حاليست كه هنوز ۱۱۴ روستای چهارمحال و بختياری از نعمت مسجد بی بهره است.

وی تأكيد كرد: فاصله از حاشيه های سياسی، گروهی و جناحی و تلاش در راستای سازندگی چهارمحال و بختياری مهمترين اولويت مسئولان استان به منظور افزايش اشتغال، كاهش نرخ بيكاری، رونق اقتصادی، ارتقای شاخص های توسعه ای است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: رشد اعتبارات فرهنگی چهارمحال و بختياری در دولت يازدهم، ارتقای شاخص های توسعه ای در بخش های مختلف را به دنبال داشته است.

گفتنی است: گردهمایی اعضای کارگروه ها، شورای سیاستگذاری و ستاد های هماهنگی امور مساجد استان چهارمحال و بختیاری، با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، استاندار و جمعی از مسئولین در شهرکرد برگزار شد.

21 آگوشت (اوت) برابر با 31 مرداد سالروز به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی قبله اول مسلمین جهان توسط صهیونیست ها در سال 1969 میلادی (سال 1348 هجری شمسی) به عنوان «روز جهانی مسجد» نامگذاری شده است.

انتهای پیام/ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.