سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان؛

برگزاری جشنواره غذا در رشت

جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ دبیر جشنواره غذای سالم با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره یک روزه 33 نفر از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گیلان 80 نوع غذای محلی گیلان را عرضه کردند.

شفقی افزود: به 5 نفر از کسانی که غذاهای سالم تری پخت کرده بودند جوایزی اهدا شد.

وی با بیان اینکه همه داوران جشنواره غذای سالم کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بودند، خاطرنشان کرد: مقدار استفاده از نمک و روغن و همچنین نحوه پخت بخارپز و سرخ کردنی از معیارهای انتخاب غذای سالم بود.

دبیر جشنواره غذای سالم با بیان اینکه جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه کرامت برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره  ترویج  فرهنگ استفاده از غذای سالم و کاهش مصرف فست فود ها بوده است.

 170 غذای محلی در گیلان پخت می شود.


انتهای پیام/ع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.