نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
|
68500 |
1-
لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و
کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص
مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و به صورت شفاف به جهت امکان رویت
محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملاً از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و
سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود. 4- بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 5-
بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء،
شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد. 6- استفاده
از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. 7- بسته بندی ها
فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. |
|
68500 |
|
|
69700 |
|
مرغ
کامل تازه ، بسته بندی بشقابی (سینی
/ بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ
فیلم |
69700 |
وزن
بین 1000 تا 1700 گرم |
|
79200 |
علاون بر رعایت مشخصات
بسته بندی مندرج در ردیفهای 1 و 2، مرغهای بسته بنید شده می بایست فاقد: گردن،
نوک بال، شش ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور
کامل تخلیه شده باشد. |
مرغ کامل تازه پاک شده
بسته بندی بشقابی مطابق مشخصات درج شده در ستون بسته بندی (سینی/ بشقاب یکبار
مصرف و روکش استریچ فیلم) (تخلیه کامل مکانیزه . توسط خط کشتار نوع2) تولید و
کشتار 33 تا 40 روزه. با وزن 1200 تا حداکثر 1700 گرم) |
79200 |
علاوه
بر رعایت مشخصات بسته بندی مندرج در ردیف های 1و 2 مرغهای بسته بندی شده میباست
فاقد: گردن. نوک بال .شش ها .مقعد .خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعا و
احشاء بطور کامل تخلیه شده باشد.تخلیه کامل مکانیزه و فاقد شش (سیستم کشتارگاهی
خط نوع 2) |