به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛
مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان گفت : دراین جشنواره که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد 30 نوع غذای محلی به نمایش درآمد.
فاطمه بیابانی افزود : باقالی خورشت ، فسنجان ، آلو مثما و ترش تره از معروفترین غذاهایی محلی است که در این جشنواره ارایه شد.
وی اظهارداشت :در این نمایشگاه 500 قطعه صنایع دستی نظیر حصیر ، گلیم ، انواع عروسک های دست ساز و تابلوهای زینتی نیز در معرض دید علاقه مندان قرارگرفت.
لازم به توضیح است بیش از 170نوع غذای محلی و80 نوع صنعت دستی در گیلان تهیه می شود.
انتهای پیام/م