مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه مطرح کرد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی زنگانه مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری وقوع جرم قوه قضاییه در اختتامیه دوره ملی ارتقای دانش و مهارت مربیان ضمن خدمت فرهنگیان وضعیت آسیبها را با 2 شاخص زیر ارزیابی کرد و گفت: شاخص اول ارزیابی 10 دعاوی اول در کشور است که بعد از سرقت و مطالبه طلب موارد طلاق توافقی، مطالبه مهریه، اجرای مهریه و... به چشم میخورد و این نشاندهنده این است که خانوادهها با چالش مواجهاند.
وی افزود: شاخص دوم ارزیابی عناوین 10 اتهام اول در دعاوی کشور است که بعد از سرقت، ضرب و جرح، توهین، تخریب و... رخ میدهد که این نیز به معنای این است که جامعه تابآوری و صبر ندارد.
زنگانه گفت: این آمارها از 10 دعاوی کشور نشان میدهد ما در مرحله شیوع و بروز آسیبهایی هستیم که تبدیل به پاشنه آشیل کشور میشود و ورود مقام معظم رهبری به عنوان اولین فرد کشوری در این موضوع به معنای تکرار هشداری است که از 20 سال پیش با تعابیر شبیخون فرهنگی و قتلوعام مطرح کردند.
وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری ابتدا باید یاران مساعد استراتژیک خود را پیدا کنیم و واژهسازی مناسب داشته باشیم، ادامه داد: 31 صاحبنظر از میان معلمان و فرهنگیان در این طرح مشارکت خواهند داشت که این افراد در اجرایی کردن این استراتژی همکاری خواهند کرد.
مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در پایان ایجاد شبکهها و ائتلافها را بهترین مدل برای پیشبرد دفاع تلقی کرد و گفت: منابع انسانی و مالی زیادی در سطوح مختلف برای پیشگیری از جرم اختصاص یافته است اما به دلیل ناهماهنگی و همافزا نبودن آنها هنوز به نتیجه دلخواه نرسیدهایم.
انتهای پیام/