به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، مرضیه وحید دستجردی در نشست نمایندگان و مسئولان رفاهی و بیمه ای قوه قضاییه سراسر کشور گفت: مرکز سیاست گذاری و سلامت قوه قضاییه، وظیفه تهیه و تبیین برنامه های بلندمدت و کوتاه مدت نظام سلامت را در راستای حفظ و ارتقای سلامت نیروی شاغل در قوه قضاییه و سراسر کشور را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه حوزه سلامت از موضوعات جدی و مهم است ادامه داد: این موضوع به قدری اولویت دارد که بهره وری سازمان به سلامت نیروی انسانی و درجه امید به زندگی افراد بستگی دارد.
وی افزود: شرح وظایف مرکز سیاست گذاری و برنامه ریزی سلامت قوه قضاییه در دی ماه سال گذشته تصویب و ابلاغ شد و تشکیل این مرکز بیانگر توجه ویژه رئیس قوه قضاییه نسبت به سلامت کارکنان، قضات و مدیران دستگاه قضایی است.
وی با بیان برنامه ها و اقدامات این مرکز گفت: برای بیمارستان فوق تخصصی قوه قضاییه تمامی مجوز و پروانه های ساخت از وزارت بهداشت و درمان گرفته شده است و نقشه های ساخت آن با بهره گیری از نظر کارشناسان و خبرگان این کار طراحی شده است.
دستجردی با بیان اینکه در تیرماه امسال مناقصه ساخت بیمارستان برگزار و مراحل ابتدایی کار ساخت آغاز شده است از بهره برداری این بیمارستان در 2 سال آینده خبر داد.
وی با بیان اینکه کارکنان سراسر کشور نیز می توانند از خدمات این بیمارستان از قبیل بستری، اقدامات تشخیص و عمل های فوق تخصصی استفاده کنند یادآور شد: در نظر داریم هتل آپارتمان هایی نیز برای اسکان همراهان بیماران شهرستانی تاسیس کنیم.
دستجردی همچنین از اجرای طرح هایی از قبیل چکاپ دوره ای قضات و کارکنان در دادگستری سراسر کشور خبر داد و گفت: مرکز تخصصی دندانپزشکی قوه قضاییه تهران در حال حاضر نیزخدمات خوبی به مراجعان ارائه می کند.
رئیس مرکز سیاستگذاری و برنامه ریزی سلامت قوه قضاییه گفت: در اردیبهشت ماه سال جاری بیمه سلامت و تکمیلی قوه قضاییه به مرکز سلامت واگذار شد و تلاش مرکز نیز ارائه خدمات درخور و شایسته به کارکنان و بهره مندی همه افراد از خدمات بیمه درمانی و در نهایت افزایش سطح رضایتمندی کارکنان است.
دستجردی با بیان اقدامات پیگیر و موثر در زمینه بیمه تکمیلی، کارکنان و قضات دستگاه قضایی با شرکت های بیمه ای یادآور شد با ایجاد رقابت بین شرکت های بیمه ای و رایزنی های فراوان توانسته ایم با شرکت بیمه ایران قرارداد ببندیم.
وی با بیان اینکه چون بیمه تکمیلی در سازمان به صورت تجمیعی انجام می شود سبب ارائه خدمات ارزان تر به افراد می شود و البته تمام تلاش ها در مرکز سیاستگذاری سلامت این است که از بودجه سازمانی هم استفاده کنیم و این امر امسال نیز اجرایی شد.
وی افزود: امسال قرارداد بیمه تکمیلی در قالب سه طرح (الف- ب و ج) با پوشش ها و حق بیمه متفاوت منعقد شده است و در صورت انتخاب هر طرح امکان استفاده از همان طرح تا پایان قرارداد امکان پذیر است.
رئیس مرکز سیاست گذاری و برنامه ریزی سلامت قوه قضاییه همچنین گفت: امسال با عنایت رئیس قوه قضاییه و به منظور افزایش بهره وری کارکنان، مبلغی به عنوان بهره وری سلامت منظور شده است.
انتهای پیام/