به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛اسماعیل پرویزیفر اصلیترین دلیل افزایش قیمت مرغ را کاهش جوجهریزی توسط مرغداران عنوان کرد و گفت: افزایش قیمت نهادههاو افزایش قیمت ذرت از عوامل کاهش جوجه ریزی است که موجب افزایش قیمت مرغ می شود.
وی با بیان اینکه این ظرفیت را داریم تا در صورت وجود تقاضا روزانه بین 20 تا 30 تن مرغ منجمد را در استان توزیع کنیم ادامه داد:نیاز روزانه استان کرمانشاه به مرغ حدود 100 تن است .
پرویزیفر در ادامه با بیان اینکه افت و خیزهای قیمت مرغ صنعت مرغداری را به مخاطره خواهد انداخت، کاهش زیاد قیمت مرغ در بازار را نیز باعث متضرر شدن مرغداران دانست و افزود: باید شرایط بگونهای باشد که مرغداران هم متضرر نشده و بتوانند به کار خود ادامه بدهند.
انتهای پیام/ح