سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه؛

تکذیب وجود ماده ای سرطانزا و خطرناک در نان های ارومیه

معاونت بهداشتی دانشگاه وجود ماده ای سرطانزا و خطرناک در نان های ارومیه را تکذیب کرد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، در پی درج خبری تحت عنوان " احتمال وجود ماده ای سرطانزا و خطرناک در نان های ارومیه " در پایگاه خبری و تحلیلی دورنانیوز ، معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی این خبر را تکذیب نمود .

متن نامه معاونت بهداشتی به شرح ذیل است :

شایان ذکر است در طی سه ماهه اول سال 1395 از 1265 نانوایی موجود در سطح شهرستان ارومیه 2420 مورد بازدید بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت این شهرستان انجام گرفته و 27 مورد نمونه برداری انجام یافته است که فاقد جوش شیرین و جوهر قند ( بلانکیت ) بوده و فقط در سه مورد میزان نمک بیش از حد مجاز بوده است . ضمناً 35 مورد بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی امکنه به دادگاه معرفی شده و 8 مورد پلمپ گردیده است .

گفتنی است درنشست خبری 21 دی ماه 1394 دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر کیفیت ضعیف نان ها و استفاده از جوش شیرین در نانوایی های ارومیه دستور بازرسی از واحدهای نانوایی و نمونه برداری از آرد ، خمیر و نان با حضور خبرنگاران و انتخاب نانوایی ها توسط خود آنان را صادر کرد.

در پی این دستور و متعاقب بازدید سرزده از برخی نانوائیهای ارومیه توسط همکاران بازرسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ارومیه که در معیت مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت امور بهداشتی دانشگاه و همکاران خبرنگار انجام گرفت تعداد 6 مورد از آرد و خمیر نانوائیهای مختلف که توسط خود خبرنگاران انتخاب شده بود نمونه برداری گردید و به آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه ارسال شد. نتایج بدست آمده از آزمایش این نمونه ها 5مورد از 6 مورد نمونه برداری شده مطابقت با استانداردهای سازمان غذا و دارو گزارش گردید. در مورد یکی از نمونه ها که PH بالا گزارش گردیده بود باید گفت در صورتیکه PH نمونه های ارسالی به آزمایشگاه اختلاف کمی با مقدار مجاز در استاندارد داشته باشد این مورد می تواند قابل اغماض باشد و طی هماهنگی صورت گرفته با اداره غله استان ، عدد PH تا حد 6.35 می تواند قابل قبول باشد و تنها در صورت تغییر ناگهانی و زیاد تا حد 7 یا 7.5 باید پیگیری لازم صورت پذیر که در مورد این نمونه نیز عدد PH 6 می باشد و در مورد نمونه دیگر که نمک آن زیاد گزارش گردیده است نیز با توجه به اینکه با استاندارد مربوطه فاصله زیادی ندارد قابل اغماض است .

انتهای پیام/س

برچسب ها: تکذیب ، نان ، ارومیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.