وی به قانون مصوب در شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر واگذاری مدیریت مهدهای کودک به بهزیستی اشاره و مطرح کرد: اکنون نیز در مجلس شورای اسلامی قانونی وجود دارد که مدیریت بهزیستی را بر عهده ی این سازمان قرار داده است، اما در هر صورت هرگونه دستور و یا مصوبه ای در این خصوص وجود داشته باشد ما آن را اجرا می کنیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: این موضوع که مسئولیت مدیریت مهدهای کودک به کدام سازمان و یا ارگان سپرده شود، مهم نیست چرا که در این خصوص نوع تفکیک در اولویت است و باید مدیریت هماهنگ انجام شود.
مسعودی فرید افزود: اما موضوع مهمتر در این خصوص خود کودکان هستند، چرا که بسیاری از کشورها سرمایه گذاری های بسیاری در این حوزه دارند.
مسعودی فرید با بیان اینکه سالانه 1 میلیون و 400 هزار تولد در کشور داریم، گفت: با توجه به این آمار، جمعیت کودکان 5 یا 6 ساله بالغ بر 2 میلیون و 800 هزار نفر است، اما متاسفانه ما هیچ برنامه ریزی منسجم و دقیقی را برای آموزش این کودکان روی میز نداریم.
وی افزود: در بسیاری از کشورهای دیگر 2 درصد از تولید ناخالصی کشور را به رشد همه جانبه کودکان زیر سن دبستان اختصاص می دهند، به همین جهت ضروری است که ما نیز سهمی را برای این امر در نظر بگیریم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: این موضوع که مسئولیت مدیریت مهدهای کودک به کدام سازمان و یا ارگان سپرده شود مهم نیست، چرا که در این خصوص نوع تفکیک اهمیت دارد، من فکر می کنم هماهنگی بین سازمانی باید ایجاد شود.
انتهای پیام/