سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

ترویج سلامت و برنامه غذایی سالم در شیراز

عرضه نان سنگک سبوس دار در شیراز فرصت و زمینه را برای ترویج سلامت و برنامه غذایی سالم به وجود آورده است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت :با پیگیری های انجام شده 100 نانویی سنگک در شیراز مجوز پخت نان سبوس دار را دریافت کرده اند تا نان سالم و سبوس دار به مردم ارائه دهند .
ایمانیه افزود :استفاده نکردن از سبوس باعث می شود ابتلا یافتن به 11 نوع سرطان ،ابتلا به دیابت و سکته های قلبی و مغزی در افراد ایجاد شود .
وی تصریح کرد :به ازای هر وعده غذایی که از نان سبوس دار استفاده می کنیم خطر ابتلا به سکته های قلبی تا هفت درصد کاهش و میزان ابتلا به دیابت را 50 درصد کاهش می دهد.
انتهای پیام/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.