سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان،

جلوگیری از دیابت با نان جو

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: سبوس موجود در نان جو دو برابر نان گندم است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: سبوس نان جو در هر 100 گرم حدود چهار گرم حاوی فیبر است. از این جهت نان جو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند بسیار مفید است.
وی افزود: هر فرد دیابتی روزانه به 20 تا 30 گرم فیبر نیاز دارد که بدین ترتیب بخش زیادی از آن را می توان با نان جو و بقیه را با خوردن حبوبات و سبزی ها جبران کرد.
دکتر حسن زاد آذر گفت: متاسفانه آمار بیماران دیابتی روز به روز بالا می رود و بهتر است که این افراد نان جو را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود قرار بدهند.
 
انتهای پیام/ ب
برچسب ها: نان جو ، دیابت ، جلوگیری ، زنجان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.