سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه؛

پیش‌بینی برداشت بیش از 20 هزار تن سیب درختی از باغات بوکان

مدیر جهاد کشاورزی بوکان از پیش‌بینی برداشت 22 هزار تن سیب درختی از باغات این شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد.

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، صلاح‌الدین حقگوی با بیان این مطلب اظهار کرد: عمده محصولات باغی تولید شده در شهرستان بوکان شامل سیب، گردو، هلو، زردآلو و گیلاس است.

وی تصریح کرد: یک هزار و 730 هکتار از محصولات باغی این شهرستان به سیب اختصاص دارد که 500 هکتار به محصولات میوه‌های هسته‌دار از قبیل آلبالو، گیلاس، هلو و زرد آلو و 300 هکتار به گردو اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی بوکان با اشاره به تولید سیب در بوکان، بیان کرد: سال گذشته 23 هزار تن سیب از باغات این شهرستان برداشت شده است.

این مسئول با بیان اینکه یک هزار و 350 هکتار از باغات سیب این شهرستان بارور و 380 هکتار غیربارور است، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال 22 هزار تن سیب از باغات این شهرستان برداشت شود که علت کاهش این محصول به علت سرمازدگی است.

حقگو با بیان اینکه 420 هکتار از باغات بارور این شهرستان به میوه‌های هسته‌دار اختصاص دارد، خاطر‌نشان کرد: 80 هکتار از باغات هسته‌دار این منطقه غیر‌بارور است.

مدیر جهاد کشاورزی بوکان با اشاره به اینکه سال گذشته چهار هزار تن از باغات این شهرستان میوه هسته‌دار برداشت شده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال 3 هزار و 500 تن از باغات هسته‌دار این شهرستان میوه‌های از قبیل گیلاس، آلبالو، زردآلو و هلو برداشت شود.

وی با بیان اینکه 225 هکتار گردو بارور و 75 هکتارگردوی غیربارور در شهرستان بوکان وجود دارد، اظهار داشت: سال گذشته 450 تن گردو دراین شهرستان برداشت شده است که پیش‌بینی می‌شود امسال400 تن گردو برداشت شود.

حقگوی با اشاره به تولید عسل در این شهرستان، تصریح کرد: سال گذشته 186 تن عسل با کیفیت عالی در این منطقه تولید شده است.

وی با بیان اینکه 12 هزار و 400 کلنی زنبور عسل مدرن و بومی در شهرستان بوکان است، اذعان داشت: پیش‌بینی می‌شود امسال 290 تن عسل در این شهرستان تولید شود.

این مقام مسئول با اشاره به بیمه محصولات کشاورزی، افزود: در راستای بیمه محصولات کشاورزی، برگزاری جلسات ماهانه در ارتباط با بیمه محصولات کشاورزی با بانک کشاورزی، صندوق بیمه و مراکز جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد و همچنین توزیع پوستر و تراکت و اطلاعیه‌هایی در این ارتباط در سطح روستاهای تابعه شهرستان و کشاورزان منطقه انجام می‌شود.

حقگو با اشاره به عمده مشکلات کشاورزان این شهرستان، اعلام کرد: عمده مشکلات کشاورزان، مشکل فروش محصولات تولیدی ، بازاریابی و عدم تضمین برای فروش، نبود انبار سیلوی نگهداری غلات با وجود تولید هر سال حدود 90 الی 95 هزار تن گندم، درصد پایین تعرفه بیمه محصولات کشاورزی در شهرستان به دلیل عملکرد ضعیف شرکت بیمه و پرداخت غرامت با تاخیر به کشاورزان است.

انتهای پیام/س


برچسب ها: سیب ، بوکان ، ارومیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.