سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان،

گیلان قطب تولید گوشت قرمز صنعتی در کشور

مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: استان گیلان تنها استان در سطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاه‌های صنعتی تأمین می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت ،دکتر «سهراب عاقبتی» امروز در جلسه دامپزشکی گیلان از استحصال بیش از 4319 تن گوشت قرمز از کشتارگاه‌های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی خبر داد.
 
وی افزود: مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار 24 هزار و 100 رأس دام بزرگ(گاو و گاومیش) و بیش از 52 هزار و چهار رأس دام کوچک(گوسفند و بز)بوده است.

وی افزود:عمده واردات گوشت قرمز از کشورهای برزیل، ترکیه، امارات و استرالیا انجام می شود.
 
مدیرکل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد هنگام خرید گوشت قرمز به‌ویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.
 
عاقبتی یادآور شد: استان گیلان تنها استان در سطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاه‌های صنعتی تأمین می‌شود.

انتهای پیام/پ
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.