به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛علیرضا باقرعبیری گفت: توصیه می شود از چای های دارای مجوز بهداشتی ، شماره پروانه ساخت و لوگوی سازمان غذا و دارو ، استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان چای همچنین می توانند از طریق سازمان غذا و دارو از صحت شماره پروانه ساخت آن ، اطلاع حاصل کنند.
کارشناس چای اداره نظارت و ارزیابی بر محصولات غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با اشاره به چای های وارداتی نیز خاطرنشان کرد: محصولات کارخانه هایی که چای به ایران وارد می کنند ، از مزرعه تا کارخانه مورد بررسی و بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار می گیرد و در صورت تایید اجازه واردات صادر می شود.
باقرعبیری ادامه داد: همچنین تمام چای های سیاه وارداتی در داخل کشور از لحاظ اندازه گیری سموم و فلزات سنگین ، مطابق مقررات ملی ایران ، مورد آزمایش قرار گرفته و بعد از آزمایشات مختلف در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرند.
برخی مردم ترجیح می دهند چای را به صورت فله ای تهیه کنند درصورتیکه در مورد نحوه تولید، آلودگی و فرآیند نگهداری آنها ، تردیدهایی وجود دارد و ممکن است به سلامتی افراد صدمه بزند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/