وی در ادامه افزود: مسئولان با ارائه این سهام قصد کمک به قشر ضعیف جامعه را داشتند اما از آنجایی که وضعیت سودآوری شرکت ها با توجه به برنامه ریزی نامنظمی که داشتند مناسب نبود ، این سهام ها کنار گذاشته شدند.
ثابت همچنین اظهار داشت: سودی که در ابتدا به سهام داران پرداخت کردند یک سود غیر منطقی بود که اگر به دنبال سهام دار کردن مردم بودیم باید از مکانیزمی استفاده می شد که تداوم داشته باشد.
وی تصریح کرد: وقتی شرکت های سهام عدالت تبدیل به شرکت های استانی سهام شدند موجب شد تا به دلیل عدم نظارت، سوءاستفاده هایی از جانب افراد سودجو صورت گیرد و پرونده های قضایی بسیاری در این خصوص تشکیل شده است.
ثابت در خصوص عاقبت سهام عدالت عنوان کرد: سهام عدالت به سرنوشت یارانه ها دچار شد و به دلیل نبود برنامه ای کار آمد با شکست مواجه شده وبه اهداف مورد انتظار دست پیدا نکردیم.
وی در پایان بیان کرد: ماهیت سهام عدالت خوب است چراکه اگر اقدام به سهام دار کردن مردم کنیم در واقع دید آن ها را نسبت به بازار سرمایه عوض خواهیم کرد به شرطی که ساختار آن را تغییر دهیم و برنامه ریزی مشخص کوتاه مدت و میان مدت داشته باشیم و تفاوتی بین سهام داران عدالت و سهام داران عادی قائل نباشیم و از مکانیزم بازار سرمایه برای تقسیم سود و واگذاری سهام ها استفاده کنیم و درنهایت گروه هدف موردنظر کاملا مشخص باشد.
بدهیدوازمردم بخواهیددران صندوق سرمایه گذاری ثبت نام کنندوهرسه ماه سودبگیرن یه چندواحدازصندوق سرمایه گذاری جایی رانمیگیردخصوصی سازی هم انجام میشود