به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ علی دولو اظهار داشت: پارسال ۳ میلیون ۸۲۰ هزار قطمه ماهی زینتی در استان همدان تولید شده است.
وی با اشاره به تولید ۵۰۲۶ تن ماهی خوراکی در سال گذشته در استان همدان، گفت: امسال تولید ۵۲۰۰ تن ماهی خوراکی هدفگذاری شده است.
دولو افزود: پارسال ۳۱۵۵ تن ماهی قزل آلا و ۱۸۷۳ تن ماهی گرمابی و کپور در استان همدان تولید شد که امسال در صورت مساعد بودن شرایط براساس پیش بینی ها تولیدات در مجموع به ۵۲۰۰ تن می رسد.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره اینکه استان همدان رتبه ۱۱ کشور را در تولید ماهی داراست، اظهارداشت: سرانه مصرف ماهی در استان همدان ۷ کیلوگرم در سال است.
وی با بیان اینکه پرورش ماهی از جمله مشاغل خانگی در حوزه ماهیان زینتی و ماهیان خوراکی نیز محسوب می شود، گفت: توسعه مشاغل خانگی با تکیه بر تولید و توانمندی های داخلی از راهکارهای عملی در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی ارائه تسهیلات و صدور پروانه برای مشاغل خانگی را از جمله اقدامات این سازمان دانست و خواستار حضور بیشتر بانوان و دانشجویان تحصیلکرده در عرصه تولید ماهیان زینتی شد.
انتهای پیام/ د