رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: باید قهرمانی پرورش دهیم که هم قهرمان باشد و هم دارای اخلاق حرفه ای و ورزشکاری باشد.

همدان  مستعد پرورش قهرمانان ملی  تنیس روز میزبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛  مهرداد علی‌قارداشی در مجمع سالیانه هیأت تنیس روی میز همدان با قدردانی از میربانی مطلوب مسابقات نونهالان دختر کشور در همدان بیان کرد: میزبانی شایسته این استان در برگزاری رقابت های پینگ پنگ نونهالان کشور قابل تقدیر است و استان همدان جزو معدود استان های کشور است که در برگزاری اردوها و بهره گیری از مربیان کره ای با فدراسیون همکاری داشته است.

وی از افروخته رئیس هیات پینگ پنگ همدان تقدیر کرد و گفت: با توجه به اینکه این رشته ورزشی علاقه مندان بسیاری دارد برای توسعه آن باید از منابع بخش خصوصی بیشتر بهره گرفت که خوشبختانه آقای افروخته این کار را به خوبی انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه هیات همدان با مدیریت آقای افروخته یکی از هیات های برتر کشور در امر جذب منابع بوده است و تنها صرف داشتن قهرمان یک هیات را برتر دانست.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز با بیان اینکه برخی هیأت‌ها از کمبود منابع مالی و امکانات گلایه‌ می‌کنند، اضافه کرد: 11 روز در کره شمالی بودم که راکت پینگ‌بازان آنها وصله خورده بود و چنین چیزی در کشورمان ندیده‌ام. آنها با شرایطی که در کشورشان دارند قهرمان‌های زیادی تربیت می‌کنند و همین نشان می‌دهد که همه چیز بحث مالی و امکانات نیست.

وی یادآور شد: فدراسیون را با سه میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم و بودجه ما در سال یک میلیارد و 200 میلیون تومان است که با این شرایط یک سهمیه المپیک 2012 را حفظ و آن را به سه سهمیه ارتقا دادیم و سهمیه چهارم نیز رزرو شده است.

قارداشی افزود: فدراسیون پینگ پنگ از استان های برخوردار بیش از گذشته حمایت خواهد کرد و می کوشیم با همکاری اداره های کل ورزش و جوانان این رشته جذاب ورزشی بیشتر از گذشته در سطح بین المللی مطرح شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از 100 داور و دو سرداور بین‌المللی داریم که خیلی کار بزرگی است. در المپیک لندن از کشورمان فقط در رشته‌های پینگ‌پنگ و کشتی داور داشتیم.

وی خواسته‌اش را از هیأت همدان «پرورش قهرمانان ملی» عنوان کرد و افزود: انتظار داریم خروجی این همه برنامه "پرورش قهرمان" باشد و اگر در این زمینه توفیقی نداشته باشیم، فایده‌ای ندارد ولی باید قهرمانی پرورش دهیم که هم قهرمان باش هم دارای اخلاق حرفه ای و ورزشکاری باشد.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز در ادامه گفت: شهرستان بابل یک پینگ‌باز مرد و یک بانو در تیم ملی دارد که این موضوع نقش مربی را مهم جلوه می‌دهد و بقیه استان‌ها نیز می‌توانند با تلاش بیشتر به چنین موفقیتی دست یابند.

علی‌قارداشی با بیان اینکه رشته ما گران است، ادامه داد: برخی از هزینه‌های پینگ‌پنگ « مصرفی» است و تربیت کردن قهرمان هزینه دارد. سیکل پیشرفت در تنیس روی میز این نیست که همه هزینه‌ها را هیأت بدهد و نیاز است که خانواده‌ها نیز در برخی مواقع هزینه کنند.

وی با انتقاد از بی توجهی برخی از هیات های استانی به حضور مربیان کره ای در ایران گقت: طی ماه اخیر دو بازیکن از شرق آسیا بصورت رایگان در ایران حضور پیدا کردند و جز استان همدان و چند استان محدود دیگر هیچ استانی از حضور این مربیان با ارزش در استان خود جهت آموزش استفاده نکرد.

وی در ادامه انتظار مدال المپیکی از تنیس روی میز در المپیک 2016 را منطقی ندانست اما تاکید کرد توقع ما از این رشته تلاش حداکثری به منظور حضور موفق در المپیک 2020 و مسابقات جهانی است.

انتهای پیام/ د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.