به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر ضیغمی گفت: عامل بیماری وبا باکتری ویبریو کلرا می باشد که مدت زیادی می تواند در آب زنده بماندو مناطقی که سطح آب های زیرزمینی آن بالا است، بیشتر شایع است و این بیماری از طریق مدفوع و فاضلاب قابل انتقال است.
وی افزود: این بیماری به همراه اسهال و استفراغ شروع می شود و بعد از سه روز بدن را دچار کم آبی شدید می کند. وبا به شکل مستقیم و غیر مستقیم قابلیت انتقال دارد و با دستان آلوده، لیوان، ظروف و حوله می تواند از شخصی به شخص دیگر انتقال یابد. به علاوه استفاده از آب آلوده، استخر و دریاچه های آلوده نیز منتقل می شود.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: از خوردن میوه و سبزیجات قبل از شست و شو باید پرهیز شود. همچنین از مصرف مواد غذایی که احتمال مواجه با آب آلوده را داشته اند باید احتیاط شود و حتما بایستی قبل از مصرف هر گونه ماده غذایی آن را با آب پاک و تصفیه شده مورد شست و شو قرار دهیم.
انتهای پیام/ ب