سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

توليد سالانه بیش از 190 تن قارچ خوراكی در فريدونكنار

بیش از 190 تن قارچ خوراكی سالانه در شهرستان فریدونکنار تولید و روانه بازار مصرف می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدير جهادكشاورزی شهرستان فريدونكنار گفت: این قارچ ها، سالانه در 10 واحد تولیدی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

محمد رضا ضیایی افزود: كلاس ها و كارگاه های تئوری و عملی پرورش و تولید قارچ های خوراکی برای علاقه مندان به کارافرینی در مرکز جهاد كشاورزی شهرستان فریدوندکنار دایر است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.