سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان،

خوراکی هایی برای تقویت هوش

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: لسیتین، استیل کولین، امگا 3 و ویتامین های گروه B موادی هستند که باعث تقویت هوش می شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر ضیغمی گفت: مواد ضروری برای بدن همچون آنتی اکسیدان ها، ویتامین های گروه B، امگا 3، لسیتین و استیل کولین در بسیاری از مواد غذایی و میوه جات وجود دارند که از عوامل تقویت هوش و حافظه هستند.
وی افزود: زرده تخم مرغ، ذرت، شیر بادام زمینی، جو دوسر سرشار از لسیتین و کلم، کاهو و کره بادام زمینی دارای استیل کولین فراوانی هستند. به علاوه جگر و ماهی هایی نظیر قزل آلا شامل گروهی از ویتامین های گروه B می باشند.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: میوه هایی نظیر گوجه فرنگی، سیب، انگو، انار، انجیر، توت و اسفناج علاوه بر داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی و دیگر مواد ضروری برای بدن می توانند در تقویت حافظه اثرگذار باشند.

انتهای پیام/ ب 

برچسب ها: خوراکی ، تقویت ، هوش ، زنجان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.