سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

کاهش 10 درصدی کشت گندم و جو

سطح زیر کشت گندم و جو در سیرجان به میزان 10درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته که علت آن تغییر الگوی کشت است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي ، مسعودی مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیرجان گفت: برداشت محصول گندم و جو در شهرستان سیرجان از اوایل خرداد در سطح 2400 هکتار گندم با میزان متوسط تولید 3/3 تن در هکتار و 1800 هکتار جو با میزان تولید 2800 كيلو در هکتار آغاز گردید.

وي افزود: اين عمليات با چهارده دستگاه کمباین شروع و تا نیمه مردادماه در مناطق سردسیر ادامه دارد.
مسعودي گفت : سیرجان به عنوان یکی از مراکز تکثیر بذر گندم و جو محسوب می شود و به این منظور سطح زیرکشت مزارع تکثیر گندم بذری 100 هکتار با پیش بینی تولید 210 تن گندم اصلاح شده و سطح زیرکشت مزارع جو بذری 14 هکتار با پیش بینی تولید 70 تن جو اصلاح شده می باشد.
وي همچنین اظهار داشت: سطح زیر کشت گندم و جو به میزان 10درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته که علت آن را تغییر الگوی کاشت و جایگزینی محصولات با نیاز آبی کم مانند زعفران و کاشت گل محمدی مي باشد.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: کاهش ، گندم وجو ، کرمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.