سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشاور منطقه‌ای جامعه المصطفی العالمیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

حضور مهاجرین افغانستانی در تمامی عرصه‌های استکبار ستیزی مشهود است

یک طلبه افغانستانی گفت: مهاجرین افغانستانی از دانشجو و طلاب گرفته تا دانش آموز و کارگر در راهپیمایی عظیم روز قدس شرکت خواهند کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حسین محسنی مشاور منطقه‌ای جامعه المصطفی العالمیه در گفتگو با خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اهمیت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس، اظهارداشت: قدس قبله‌ایست که پیامبر عظم‌الشأن اسلام 13 سال در مدینه و دو سال در مکه به سمت این مسجد نماز خواندند و این قبله امروز به دست صهیونیزم جهانی افتاده و در آن انواع ظلم به حقوق مردم مسلمان فلسطین صورت می‌گیرد.

سرپرست موسسه خیریه امام باقر استان قم با اشاره به آیاتی از قرآن کریم که می‌فرماید: «اگر کسانی از شما طلب یاری کنند، بر شماست که آنها را یاری کنید» تصریح  کرد: اگر انسانی از مومنی طلب یاری کند و او توان یاری داشته باشد و در این یاری کردن کوتاهی کند، خداوند او را رها خواهد کرد. لذا امام خمینی (ره) نیز بر طبق همین روایات سال 1358 آخرین جمعه ماه رمضان را به عنوان روز قدس معرفی کردند.

وی تاکید کرد: امروز شاهد حضور مهاجرین افغانستانی در تمامی عرصه‌های مبارزه با ظلم و استکبار هستیم و در روز قدس نیز مانند هر سال از دانشجو و طلاب گرفته تا دانش آموز و کارگر در راهپیمایی عظیم روز قدس شرکت خواهند کرد. چرا که مهاجرین افغانستانی امام خمینی(ره) را به عنوان رهبر خود شناخته‌اند.

این طلبه شمال افغانستان در جامعه المصطفی اضافه کرد: انسان‌هایی که همدرد هستند مسلما درک بهتری نیز از یکدیگر دارند. مردم فلسطین اکثراً از خانه‌هايشان بیرون رانده شده‌اند و یا اینکه خانه‌هايشان به دست نيروهای صهیونیست ویران شده است و مردم مظلوم افغانستان نیز اکثرا به به کشورهای مختلف مهاجر شده‌اند و اینها نیز افرادی بودند که از منازلشان به بیرون رانده شده بودند و یا در حین جنگ‌ها سرپناهشان ویران شده بود.

محسنی با بیان اینکه روز قدس در حقیقت التیامی برای همه کسانی است که به دلیل ناامنی از خانه و کاشانه خود رانده شده‌اند، خاطرنشان کرد: مردم دنیا باید بدانند کسانی که از موطن خود بیرون شده‌اند همواره نیاز مالی ندارند، بلکه بسیاری از موارد اینا نیازمند همدردی‌های روانی برای تسکین تألمات خود دارند و اگر کسانی از جنس خودشان که با آنان دین، مذهب و خط فکری مشترک دارند به ایشان کمک نکنند، بدون شک دیگران خواهند آمد و سر ریسمان را به دست خواهند گرفت.

مشاور منطقه‌ای جامعه المصطفی العالمیه بیان داشت: در مسائل افغانستان نیز اگر مهاجرین چه از لحاظ روانی و چه تعلیم و تربیت مکمل یکدیگر و هدفمند نباشند، مشکلاتشان حل نخواهد شد. افغانستان در حال حاضر نیاز به قشر نخبه و متخصص دارد و اگر خود ما در این زمینه سرمایه‌گذاری نکنیم، فردا با مشکلات جدی مدیریتی و عملياتی مواجه خواهیم بود.

این طلبه افغانستانی اذعان کرد: در حال حاضر در منطقه تنها نظام شیعی، نظام جمهوری اسلامی ایران است و بنده در خاطر دارم که در اوایل انقلاب در افغانستان اکثر مردم شیعه افغانستانی مقلد امام راحل بودند و ایشان را رهبر خود خطاب می‌كردند. لذا همبستگی دو ملت می‌تواند به صورت عملی بسیاری از مشکلات جهان اسلام را التیام بخشد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.