سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سمنان ؛

کمبود آب آشامیدنی در استان سمنان

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان گفت در شهرستان های سمنان و شاهرود با بیش از 150 لیتر بر ثانیه کمبود آب مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان؛مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان سمنان گفت: 30 درصد از شبکه های انتقال آب آشامیدنی استان به میزان 700 کیلومتر فرسوده است که برای بازسازی به 700 میلیارد ریال اعتبار نیازمند است.
محمد طاهری در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب، افزود: 24 درصد از آب آشامیدنی تولیدی در استان سمنان به دلیل پوسیدگی لوله های انتقال آب هدر می رود که باید با برنامه ریزی های دقیق، اقدامات مؤثر در این راستا صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان سمنان خاطرنشان کرد: در شهرستان های سمنان و شاهرود با بیش از 150 لیتر بر ثانیه کمبود آب مواجه هستیم و با اجاره آب از دانشگاه و منابع طبیعی، در صدد رفع چالش های آبی این 2 شهرستان هستیم.
طاهری اظهار داشت: تامین آب شرب استان سمنان نیازمند مخازن ذخیره آب است و در حال حاضر میزان کمبود آب آشامیدنی در استان سمنان 53 هزار متر مکعب است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب سمنان ادامه داد: با برنامه ریزی های منسجم در حال حاضر بیش از 99.8 درصد از کل جمعیت زیر پوشش شرکت آبفای استان سمنان، قبوض خود را از طریق خود پرداز و یا همراه بانک پرداخت می کنند که متوسط کشوری این رقم 94 درصد است.
طاهری خاطر نشان کرد: بیشترین آمار مصرف آب آشامیدنی در استان سمنان را شهرستان گرمسار دارد که به دلیل گرمای هوای این شهرستان و کمبود مخازن آب است.
وی گفت: در سال 95 تعداد 17 طرح ملی از سوی وزارت نیرو به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور پیشنهاد شد که تکمیل طرح ساماندهی فاضلاب شهر سمنان در قالب این طرح ها گنجانده شده است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب سمنان افزود: برای تکمیل ساماندهی فاضلاب شهری استان سمنان 550 میلیارد ریال اعتبار لازم است که با برنامه ریزی های صورت گرفته و با مشارکت 25 درصدی شهرداری سمنان ، این طرح بیش 35 درصد پیشرفت داشته است.
طاهری ادامه داد: اصلاح الگوی مصرف و بهینه سازی کیفیت آب یکی از برنامه های کلان شرکت آبفای استان سمنان است که باید با آموزش خانواده و دانش آموزان این امر تحقق یابد.
وی راه اندازی طرح آب شیرین کن در شهرستان سرخه را از طرح های مهم شرکت و آب و فاضلاب استان سمنان در سال 95 دانست و اضافه کرد: با بهره برداری این طرح مهم ملی، بیش از یک هزار متر مکعب آب به مخازن استان اضافه می شود.
در تقویم کشور یکم تا هفتم تیر به عنوان هفته صرفه جویی در مصرف آب نامگذاری شده است.
انتهای پیام/ع
برچسب ها: اب ، خشکسالی ، استان سمنان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.