به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اِیبیسی نیوز، از هفتهها پیش به انگلیسیها هشدار داده شده بود که خروج از اتحادیه اروپا عواقب اقتصادی ناگواری را در پی خواهد داشت. با خروج این کشور از اتحادیه، انگلیسیها به واقعیت موضوع پی میبرند. مقامات اقتصادی انگلیس تلاش میکنند به مردم، تجار و سرمایهگذاران این تضمین را بدهند که توانایی مدیریت شرایط اقتصادی وخیم پس از برکسیت را دارند.
ارزش پوند روز جمعه و پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به کمترین سطح در 30 سال گذشته رسید. همچنین نگرانیها درخصوص تورم، رکود و کاهش ارزش سهام بزرگترین بانکهای انگلیس افزایش یافته است.
اقتصاددانان یکسال آینده انگلیس را همراه با رکود و بدون هیچ رشد اقتصادی پیشبینی میکنند. شرکت خدمات مالی آمریکایی «مودیز» در این خصوص اعلام کرد انگلیس که پیش از این در ثبات بود، در حال حاضر شرایطی بسیار منفی دارد. این شرکت اعلام کرد همهپرسی انگلیس را برای مدتی طولانی در شرایطی نامطوئن قرار میدهد که چشمانداز رشد اقتصادی این کشور را منفی میکند.
«مارک کارنی،» رئیس بانک انگلیس روز جمعه تعهد داد در صورت لزوم به ثبات بازار کمک و شرایط را مدیریت میکند. البته نگرانیها از تأثیرات کوتاه مدت برکسیت فراتر رفته است . در حال حاضر روند پیشرفت اقتصاد ملی و تأثیر آن بر 64 میلیون نفر توجه همه را جلب کرده است.
در حال حاضر حامیان برکسیت برای آرام کردن بازار و کاهش نگرانیها تلاش میکنند عواقب برکسیت را بیاهمیت جلوه دهند. حامیان برکسیت بر این باورند که عواقب منفی این اقدام کوتاه مدت است و در بلند مدت به آزادی عمل در تعیین سیاستها دست مییابند. این در حالیست که اقتصاددان ارشد، «مگان گرین» میگوید:« سؤال واقعی این است که اتحادیه اروپا تا چه اندازه انگلیس را برای این تصمیم تنبیه میکند.»
انتهای پیام/