به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان ، دکتر وحید قدس رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان گفت: در اجرای این طرح، لاشه های استحصالی و آلایشهای خوراکی دام( دل، جگر و 000) قبل از عرضه به بازار مصرف به مدت حداقل 12 تا 24 ساعت در سالن پیش سرد کشتارگاه در دمای صفر تا 4 درجه نگهداری و سپس با خودروهای سردخانه دار به مراکز عرضه حمل می گردند که نگهداری گوشت در پیش سرد کن سبب ایجاد فرآیند جمود نعشی گردیده که علاوه برافزایش کیفیت گوشت، سبب از بین رفتن عوامل بیماریزا در گوشت بخصوص بیماری خطرناک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF ) می گرد.
در پایان دکتر قدس با اشاره اینکه طی 3 ماهه اول سالجاری ، 11865 راس دام در کشتارگاه دام شهرستان سمنان کشتار و مقدار 569/360 کیلوگرم گوشت قرمز استحصال گردیده ، عرضه گوشت قرمز به صورت سرد را گام بزرگی در تامین سلامت شهروندان گرامی عنوان کرده و از همکاری قصابان و دامداران محترم و همچنین دستگاههای دولتی ذیربط مانند فرمانداری، مرکز بهداشت و جهاد کشاورزی تشکر و قدردانی نموده و استمرار موفق این طرح را نیازمند همکاری و همراهی سایر متولیان خصوصا شهرداری محترم و شورای اسلامی شهر دانست.
انتهای پیام / ه