سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرمت بیش از هزار کیلومتر راه شهری و روستایی در خراسان رضوی

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: سالانه بیش از هزار کیلومتر راه شهری و روستایی استان مرمت و بازسازی و بیش از ۱۵۰ کیلومتر راه جدید احداث می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا اخوان عبداللهیان در گردهمایی روسای ادارات راه و شهرسازی و فرماندهان پلیس راه خراسان رضوی، با بیان اینکه سالانه بیش از 150 کیلومتر راه جدید بین شهری و روستایی در خراسان رضوی احداث می‌شود، افزود: در کنار احداث راه‌های جدید، سالانه بیش از هزار کیلومتر از راه های استان هم مورد مرمت و بازسازی قرار می‌گیرند که این آمار در کشور کم‌نظیر است.

وی با اشاره به رویکرد تعامل و همفکری میان راه و شهرسازی با پلیس راه و دستگاه‌های مربوطه، گفت: همین تعامل، همکاری و همیاری بین دستگاهی، باعث کاهش چشمگیر سوانح و تلفات جاده ای در استان شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد مناسب پلیس‌راه استان در ایام نوروز درباره اقدامات نوروزی با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای در استان خراسان رضوی، اظهار داشت: اقدامات خوبی در ایام نوروز در راستای کاهش تصادفات جاده ای انجام شد که این اقدامات به کسب مقام اول توسط خراسان رضوی در کاهش آمار تلفات جاده‌ای انجامید که این بخشی از نتایج همفکری و تعاملات بین دستگاهی است.

اخوان عبداللهیان افزود: در سه ماه گذشته نیز اقدامات بسیار مناسبی توسط راه و شهرسازی و پلیس راه انجام شده که باعث کاهش بسیار چشمگیر آمار سوانح جاده‌ای در استان شده است.

وی خاطرنشان کرد: اهمیت این اقدامات راهسازی و راهداری آنجاست که ما در حال حاضر با کمترین بودجه و اعتبار، بیشترین اقدامات را در سطح استان انجام می‌دهیم که این مهم با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به نام سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و ایجاد بیشترین بازدهی با وجود کمترین امکانات با مدیریت صحیح اعتبارات است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی با اشاره به تلفات ناشی از سوانح جاده‌ای در سال‌های گذشته در استان خراسان رضوی، توضیح داد: آمار تلفات در چند سال گذشته و خصوصا در محورهای تربت حیدریه، سبزوار، قوچان و کلات به عنوان چهار منطقه حادثه‌خیز استان رو به افزایش بود که خوشبختانه با اقدامات و تعاملات صورت گرفته، از سال 91-92 به بعد شاهد کاهش تصادفات و تلفات در جاده‌های خراسان رضوی و کسب رتبه نخست در کاهش این تلفات در سطح کشور بودیم.

اخوان عبداللهیان با بیان اینکه بیشترین آمار تلفات تصادفات جاده ای استان در راه‌های روستایی به ثبت رسیده، تصریح کرد: این آمار نشان می‌دهد که ما باید در کنار راهسازی، به فکر اصلاح مشکلات راه‌های موجود و برطرف کردن نقاط حادثه‌خیز در تمامی مسیرها و خصوصا راه‌های روستایی که بیشتر محل تردد موتورسیکلت‌ها و افراد با سطح ایمنی پایین‌تر هست، باشیم.

وی با اعلام اینکه تمامی هدف راه و شهرسازی از فعالیت‌ها و اقدامات، خدمت به مسافران و خصوصا زائران بارگاه منور رضوی است، بیان کرد: ما در استانی کار می‌کنیم که بخاطر شرایط ویژه ای که دارد و وجود بارگاه منور رضوی، همواره با تردد فراوان در جاده‌های اصلی و فرعی مواجه هستیم و به همین دلیل باید همت بیشتری در راستای رسیدگی به مشکلات جاده‌ای و مسیرها داشته باشیم.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی با بیان اینکه بخشی از اقدامات راهسازی، راهداری و بازدارنده که در جاده‌های استان انجام می‌شود، فراتر از آیین‌نامه‌ها و ابلاغات موجود است، توضیح داد: ما در حیطه قوانین و با توجه به امکانات موجود، گاهی بسیار فراتر از انتظارات و آیین‌نامه‌ها و وظایف محوله، اقدام می‌کنیم که این مهم نشات گرفته از هنر مدیریتی در راه و شهرسازی خراسان رضوی است.

انتهای پیام//

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.